Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak az értelmes lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az értelmes lányok?

Figyelt kérdés

Eddig nagyjából azt tapasztaltam, hogy a lányok, akikkel ismerkedtem, nagyon ritkán képesek két mondatnál több önálló véleményt megfogalmazni. Ha megkérdezem, hogy milyen férfi tetszik nekik, akkor általában az a válasz, hogy: "hát, nem is tudom!". Ha pedig elkezdek velük ismerkedni, akkor általában kiderült, hogy nem is akarnak párkapcsolatot, de ezt képtelenek az elején közölni.

Hol találhatok olyan nőket, akik tisztában vannak saját magukkal, és tudják, hogy mit akarnak?

2010. dec. 25. 16:50
 81/92 anonim ***** válasza:
100%

A szempontunk ugyanaz volt, csak az eredmény nem.

Hogy a kérdezőenk szánt válaszodra reagáljak... Nyilván nem az én dolgom, hogy megmagyarázzam, ő hogyan gondolta (mert honnan is tudnám), csak a véleményemet mondom...

Nem feltétlenül az szélsőséges gondolkodású, aki rasszista. Amit reagáltál, az nem volt túl adekvát (tudom, gugli...) arra a mondatra, hiszen kb. köze nem volt egymáshoz. A lényeg, hogy a te gondolkodásod nem túl racionális, hiszen azt állítottad, hogy senki más nem gyilkol, csal, lop, hazudik, csak a plaitikusok és a cigányok. Pedig nyilvánvaló, hogy a politikusok és cigányok között is van, aki nem teszi ezeket, és a társadalom maradék nagy százalékából pedig jó páran vannak, akik ezt teszik, őket pedig az írásod alapján nem gyűlölsz. Általánosítasz egy olyan dologban, amiben nem lenne szabad. EZ a rasszizmus.

A szélsőséges gondolkodásnak (talán) része, de nem csak ez teszi ki.

Egyébként az általánosítgatásod már korábban is megjelent, a felsorolt tulajdonságot "lefordítása" kapcsán.

2010. dec. 29. 15:09
 82/92 anonim ***** válasza:
100%

Ebből számomra nem derült ki, hogy mitől lenne ugyanaz a kettő, de mindegy.

De ha már egymásbakötősdit játszunk:

"lekizős háát , ha bulira gondol éjjel-nappal akkor nem igazán lelkizős szerintem.ja és nem cigizik vagyis kevés az ilyen."

Na ennek meg aztán végképp nincs köze egymáshoz. A lelkizős, mint mondtam, szeret az érzelmeiről beszélni, beszélgetni. Miért következne ebből az, hogy akkor nem jár el bulizni, és nem cigizik? Gondold át...

2010. dec. 29. 15:15
 83/92 anonim ***** válasza:
100%

15:09

hát azzal teljes mértékben egyet értek ,hogy azt be guglizom nomeghogy SZERINTEM a politikusoknak (az összesnek) jelemző a leirtakból , nem mind de egy része.

a cigányok az más mert van aki jó van aki rossz náluk már nem gondolok mindenkire hisz van aki tisztességes és amit irtam hogy nem csak egy politikus vagy egy cigány lehet "bűnös".

remélem neked mindre mondtam valami baromságot jöjjön a másik emberke vagy ugyan az ?

2010. dec. 29. 15:27
 84/92 anonim ***** válasza:
100%

Baromságot, azt sikerült :)

És nem ugyanaz.

2010. dec. 29. 15:30
 85/92 anonim ***** válasza:
100%

attól még hogy (lelkizős ugye szerintem) empatikus miért ne járna el bulizni . ilyet hol irtam ?:D azt irtam nem jár a gondolataiba a buli éjjel-nappal .aztán mert ugye egy (lelkizős)empatikus nem nagyon cigizne mert azon járna az esze hogy most akkor rákos leszek .

no és most jön az amit leirtam ,hogy nincs vesztett helyzet (15:01) és ami ellentmond ennek (14:59) és ami bebizonyitja azt ,hogy 15:01-ebben is igazam van ,azt hogy ez ellentmondásnak is igaza van 14:59,és az ,hogy egy pici apróság mit csinálhat.

2010. dec. 29. 15:39
 86/92 anonim ***** válasza:
100%

"no és most jön az amit leirtam ,hogy nincs vesztett helyzet (15:01) és ami ellentmond ennek (14:59) és ami bebizonyitja azt ,hogy 15:01-ebben is igazam van ,azt hogy ez ellentmondásnak is igaza van 14:59,és az ,hogy egy pici apróság mit csinálhat."

Ennek így, teljes egészében semmi értelme nincsen.

Érzelmek, tudod... szerelem, szeretet, utálat, bánat, öröm stb. Nem az, hogy rákos vagy-e vagy sem.

2010. dec. 29. 15:45
 87/92 anonim ***** válasza:
100%

azal csak azt akartam bebizonyitani hogy nekem már leesett az empatikus szó és a lelkizős szó között a kölünbség (amit köszönök ennyivel is okosabb lettem)

és azt akartam bebizonyitani ,hogy szerinted sokkal egyszerűbb a könnyű úton menni hisz már akkor feladtad amiben ugye nekem volt igazam :D (ez fontos többnek érzem magam tőle :D )

mondjuk a rákos hát tényleg nem volt a legjobb példa erre rájöttem de hát irok amit irok nem nagyon nézem át ha elb@szom akkor elb@sztam ez van ezt kell szeretni.

2010. dec. 29. 15:52
 88/92 anonim ***** válasza:
56%
na pillanat eszek egy kis életerőt :)
2010. dec. 29. 15:57
 89/92 anonim ***** válasza:
100%
Én megmagyaráztam, ahogy tőlem telt, több módon is... Onnantól nem tőlem függött, hogy megérted-e.
2010. dec. 29. 15:57
 90/92 anonim ***** válasza:
56%
de nem az összesen ! és ez a lényeg :D na életerő pill
2010. dec. 29. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!