Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az értelmes lányok?
Eddig nagyjából azt tapasztaltam, hogy a lányok, akikkel ismerkedtem, nagyon ritkán képesek két mondatnál több önálló véleményt megfogalmazni. Ha megkérdezem, hogy milyen férfi tetszik nekik, akkor általában az a válasz, hogy: "hát, nem is tudom!". Ha pedig elkezdek velük ismerkedni, akkor általában kiderült, hogy nem is akarnak párkapcsolatot, de ezt képtelenek az elején közölni.
Hol találhatok olyan nőket, akik tisztában vannak saját magukkal, és tudják, hogy mit akarnak?
Mert nem azokat a csajokat kergeted, akik intellektuálisan többek egy marék szöcskénél. Mert csak a felszínt látod, csak azt nézed egy csajban, hogy mennyire dögös bula.
Másrészt te is pár dologgal tisztában kellene, hogy legyél. Egy normális lány nem úgy fog ismerkedni egy vadidegemnnel, hogy most márpedig összejövök és X ideig járok vele. Hanem ismerkedik, ha szimpi, akkor majd alakul, ha meg közben kiderül, hogy nem működik, akkor felejtős. Tudod, így megy ez, és nem körülötted forog a világ.
hogy van olyan pofad megkerdezni egy notol h milyen pasik tetszenek.
Nalad nem volt az h ma megneztel egy sovanyt az nagyon tetszett de holnap mar mast nezzel teltebb not , s az tetszik , valtozo mindenkinel
Én értelmesnek tartom magamat :P És általában azoknak a srácoknak adok ilyen válaszokat pl.: a pasiideálra: hogy nem is tudom, meg azoknak mondom, hogy nem akarok párkapcsolatot, akiket bírok, mint havert, és nem akarom megbántani azzal, hogy megmondom, hogy nem jön be. Ezen gondolkozz el. Mert ha egy csajnak bejössz nem fogja azt mondani, hogy nem akar párkapcsolatot =)
18/L
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:55
Ez nem igaz, nem csak a külsőt nézem.
Én meg végképpen nem olyan vagyok, hogy "kezdjünk bele, majd lesz valami". Igenis szeretem megismerni azt a nőt, akinek udvarolok.
És tudom, hogy nem körülöttem forog a világ.
Szóval a pontjaid nem érvényesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!