Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 év közötti értelmes lányok! Hogy reagálnátok, ha valaki (mondjuk én) csak úgy megszólítana titeket és pl. megdicsérne, hogy szépek vagytok?
Ma ugyanis az történt, hogy Budán egy gyorsétteremben láttam egy különösen szép lányt [mosolygós arc, hosszú, természetes sötétvörös haj, ilyen szépet még sosem láttam, emellett kicsit bohókásan színes ruházata és kalapja (!) volt; ezt most csak azért írtam, hátha... :)], és elgondolkodtam, meg mertem-e volna dicsérni, ha nem lettek volna olyan sokan körülöttünk, s vajon hogyan reagált volna erre. Persze, az igazság már nem derül ki soha, de talán a sok anonim válaszból kirajzolódhat valami...:)
24f
Velem pont ma történt ilyen az utcán, egy idegen pasi nagyon szépeket mondott, csak a semmiből elémállt.
Leírom mi játszódott le bennem
1. nem is vettem észre hogy nekem beszél
2. rájöttem hogy hozzám beszél
3. megijedtem/meglepődtem
4. hülyén néztem rá felhúzott szájjal
5. felháborodtam
6. mosolyogtam
7. nagyonnagyonjólesett
8. beláttam igaza lehet
9. teljes mértékben igazat adtam neki
10. boldogan meséltem anyukámnak
nem akarom elrontani a kedved, de hasonlók mindennap történnek ilyen lányokkal.
Ismerek ilyen bőven mázsa fölötti, de amúgy ari "kiscsajt", mekiben pultos, minden nap majdnem 2 vendég hazavinné :D
én nem szeretem ha megdícsérnek,nem örülök neki.igazából el sem hiszem hogy komolyan gondolja az illető.a reakcióm általában arra pl hogy : "nagyon szép vagy" annyi hogy ahha persze,vagy kössz,vagy igen tudom....
de szerintem ez annyira emberfüggő ki hogy reagál.érdemes megpróbálni,mert semmi rossz nem sülhet ki belőle sztem.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!