Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki neptunon ismerkedni?
egyetemistáktól várom a válaszokat főleg
(ez nem egy komoly kérdés)
NEPTUN ETR brrrrrrrrrrrrrrrrr
Hát ezt nem hallottam még! utálom a neptunt, de most muszáj nézegetni, de évközbe soha. Sztem ne, inkább a sima emilke cím, az jobb hidd el
És mégis hogy gondoltad?
megkapod az üzenetet...
Tisztelt Hallgató! Tájékoztatjuk, hogy Villamosmérnöki szak, alapképzés (5N-A7) képzésén a 'BMEVIEEA306-Mikroelektronika' tárgyhoz tartozó Évközi jegy eredményére Jó (Bejegyzés dátuma: 2010.12.15.) lett beírva 2010.12.16. napon!
Ahh.. köszönöm! Nem iszunk meg egy kávét? aztán ágyba is bújhatnánk...
nekem ilyenem vvan, hogy basssszák meg
Tisztelt Hallgató! Tájékoztatjuk, hogy Közlekedésmérnöki (6N-A0) képzésén a 'BMEKOJKA136-Vázszerkezetek' tárgyhoz tartozó Évközi jegy eredményére Nem teljesítette (Bejegyzés dátuma: 2010.12.10.) lett beírva 2010.12.17. napon!
:D
de vanmég
Tisztelt Hallgató! Tájékoztatjuk, hogy Közlekedésmérnöki (6N-A0) képzésén a 'BMEKOKAA128-Irányítástechnika II.' tárgyhoz tartozó Aláírás eredményére Megtagadva (Bejegyzés dátuma: 2010.12.10.) lett beírva 2010.12.20. napon!
én ezekkel a köcsögökkel nemakarok megismerkedni :D
00:03
Hogy szakadnál össze te kocka. Engem kirúgtak onnan.
De HOGYAN ismerkedsz ezeken? Meglátsz egy ismeretlen nevet, és írsz neki, hogy randizna-e veled? Vagy hogyan???
Amúgy én etr-ből tudtam meg annak a nevét, aki tetszik... XD Csak a keresztnevét tudtam, beírtam a keresőbe, kidobott 3-at, megnéztem iwiwen, és voilá... De etr-en keresztül nem akarok ismerkedni, akárhogy is lehet... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!