Nagyon ciki az interneten ismerkedni?
Miért lenne szánalmas? És felnőttként miért érdekel még mindig a ciki/nem ciki fogalma? Én így ismertem meg a mostani barátomat és nem érdekel, hogy ciki-e (abból kinőttem 12 évesen), csak az hogy szeretjük egymást:)
De a netes társkeresőn a legtöbben csak szexkapcsolatot keresnek, szóval óvatosan, a normálisakat időbe telik megtalálni.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első, igazad van, túl sokat foglalkozom mások véleményével. Csak tudod, egyedülálló anyaként éppen elegen sajnálnak le nap mint nap,és nem akarom, hogy aztán az legyen, hogy jaj, szegény, és az interneten ismerkedik! :)
Ismerek én is ilyen párt, akik azóta házasok, tehát pozitív példa van előttem. nem is tudom, miért félek belevágni... tán a pozitív visszajelzések hiányától félek :)
Sok sikert hozzá, bátran vágj bele. Nekem is van két ismerősöm aki internetes társkeresőn talált magának férjet. De, ehhez sokat mentek randizni, és bártan írtak azoknak a férfiaknak, akikkel úgy érezték találkozniuk kell. Tehát bátran kezdeményez, és ne vár.
Sajnos, nekem nem jött össze, egy éven át voltam fent, hat különböző társkereső oldalon és tegnap le is regisztráltam mindről.
Sok embert, ismerőst szereztem az egy év lat, de kapcsolat egyikből sem lett.
Én még azt javaslom, hogy pár levelezés után találkozz a jelölttel, nem érdemes sokáig húzni a találkozást, mert a gesztusok, a hangja, a szavak, a magatartása sok mindent elárul.
Utolsónak köszönöm!!!! Egyet még árulj el nekem: te milyen oldalon ismerkedsz? Most az előbb végignéztem néhány oldal kínálatát, két szót olvastam a legtöbbször: feltűnően csinos és gyermektelen... ezek a pasik nem rám várnak :(
(ja ez három szó)
:)
Szívesen.Majd irj, hogy mi ujság :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!