Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki az interneten...

Nagyon ciki az interneten ismerkedni?

Figyelt kérdés
Azért ide írtam, mert a randi rovatba tinik írkálnak, én meg felnőttek véleményére lennék kíváncsi. Egyelőre csak visszajelzéseket szeretnék az ellenkező nemtől, hogy én is tetszem még valakinek. Egyedül nevelem fél éves kislányomat, szóval randizgatásról csak később lehetne szó. Nagyon szánalmas?
2009. dec. 26. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akinél a feltűnően csinos az első számú kritérium, az nem hinném, hogy tartós kapcsolatra vágyik... vagy lehet, hogy nála a néhány éjszaka a tartós.
2009. dec. 26. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a netes társkeresőn ismertem meg a férjemet. :) Igaz, nálunk egyik félnél sem volt gyerkőc, csak utána lett már közös. Nem, nem ciki!
2009. dec. 26. 12:53
 13/16 anonim válasza:
100%
Én is neten ismertem meg a férjemet.5 éve vagyunk együtt és van egy 4 éves kislányunk.Mindent bele :-)))
2009. dec. 26. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:

A férjemmel mi is a neten ismerkedtünk meg úgy 5 éve. Egyáltalán nem ciki. Hisz hol a fenébe lehet máshol?

- buli, diszkó az a tiniknek való

- mozi oda nem mész egyedül

- könyvtár hát nem illik zavarni az ember lányát/fiát amikor bambul még zavarba jön

- utca nos egyik nap bizony simán odajött hozzám egy jóképű fiatalember, hogy ismerkedne (valóban többször találkoztunk és nem riasztja vissza, hogy babakocsit toloncolok) de inkább köszönöm nem

szóval nem sok lehetőség marad.

2009. dec. 26. 20:38
 15/16 anonim ***** válasza:

az első nagy szerelmemet én is a neten ismertem meg, és még a mai napig jóban vagyunk :)

a lényeg: ha valaki hív randizni, és legalább egy kicsit szimpi, menj el, ki tudja, talán ő lesz a nagy ő :)

2009. dec. 27. 10:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon ksözönöm a bátorítást, regisztráltam :)

Izgatottan várom, hogy valaki írjon. :)))

2009. dec. 27. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!