Ciki 16 évesen állatot nevelni az interneten?
Figyelt kérdés
Vannak gportálos állatneveldék, vagy közismert oldalak (teveclub, birkafarm...)2010. jan. 30. 13:11
1/18 anonim válasza:
huuu :$
ha nem látom meg a kérdésedet elfelejtem megetetni a kutyámat(ebnevelde.hu) :D:D:D
nekem mivel nem lehet itthon állatkám,ezért marad a net :/
14/L
2/18 anonim válasza:
Igen szivem sztem az!:D 14 évesen nem csinálok ilyet.:S sztem irány a pszichologus.
3/18 anonim válasza:
én 18/F vagyok és még mindig megvan a tevém:D
5/18 anonim válasza:
Szerintem nem ciki.Ha ez neked szórakoztató akkor csináld.Nekem is van gp-n neveldém,csak az dollznevelde!
6/18 anonim válasza:
Nekem még egy éve volt amig meg nem szünt az oldal:S
27/L
7/18 anonim válasza:
Nekem is van állatom a neten.
23/L
9/18 A kérdező kommentje:
Mert sajna nincs annyi pénzem, hogy pl.: egy lovat tartsak :(
2010. jan. 30. 15:50
10/18 anonim válasza:
nekem van macskám, kutyám, zsiráfom és 24 éves vagyok!!! Abszolut nem ciki az ilyesmi hisz ezek az oldalak nemcsak a gyerekeknek szolnak hanem az olyanoknak is akik otthon nem engedhetik meg maguknak az állatnevelést és így kiélhetik nagyjából magukat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!