Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam vele, hogy érzek iránta valamit?
Figyelt kérdés
Beleszerettem a tesitanáromba,már elsős korom óta imádom őt és ő is nagyon furcsán viselkedik velem.Jó értelemben gondolom...Tegnap összefutottunk egy buliban és táncoltunk együtt,majd meghivott egy italra.Sokat beszélgettünk és az ajkaink összeértek,de mégsem csókoltuk meg egymást.Utolsó évem van már és nem tudom hogyan fogom kibirni azt,hogy ne lássam őt.Szeretnék vele elbeszélgetni,de hogy adjam a tudatára?Most lehet sokan le fognak hurrogni,de én erről nem tehetek,ilyen a szerelem.És ez nem csak egy diákszerelem,ez már lassan 4 éve tart.2010. dec. 19. 17:51
2/6 A kérdező kommentje:
31
2010. dec. 19. 18:06
4/6 anonim válasza:
hát szerintem majd év vége fele mond el neki
tudom, könnyű mondani (én is szerelmes vagyok egy fiúba és nem merem elmondani neki)
addig sztem nem lehet köztetek semmi
5/6 A kérdező kommentje:
Miert lenne Pedomaci?Felnőttek vagyunk mind a ketten és a szerelemben nem számitt a korkülömbség...
2010. dec. 19. 18:20
6/6 A kérdező kommentje:
Hát de én tuti nem birom ki addig.Elég jóba vagyok vele,de akkoris féllek a reakciótól,hogy mit szólna egy titkos randihoz.
2010. dec. 19. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!