Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék ismerkedni, de annyira nem megy. Mit tegyek?
NEm megy,mert nem járok el bulizni..barátaim se annyira vannak.Pasim sem.Már nagyon unom..
Volt egy időszak amikor sok fiú próbálkozott,de vhogy egyiket sem tartottam magamhoz valónak.Meg igazából magamat sem érettnek.Mostmeg.Néha-néha valaki..belátom válogatok,de már hiányzik h vkihez odabújhassak,együtt legyünk,meg az ilyen apróságok..
Vmi ötlet?
16L
Egy kicsivel több (de csak kicsivel!) lazaság segítene rajtad. Elmehetnél néha-néha bulizni ... pl itt van mindjárt a Szilveszter. Ne hidd, hogy az ilyen bulikon csak részeg állatokba ütközhetsz! Vannak ott normális srácok is, akik talán épp azért mennek oda, mint te.
A válogatás amúgy szerintem nem gond. Nem hiszem, hogy a "Ha nincs ló, jó a szamár is" elvből túl jó kapcsolatok születhetnek... szóval szerintem ne érd be kevesebbel.
Danfi 17F
Nem vagyok ám olyan komoly..:)
Igyekszem,csak mondom hely se annyira van,meg akivel elmenjek..
Én igyekszem tényleg..
Nagyon magasak az igényeid. Túl sok tv és női újság...
Egy jó módszer: fordítsd meg a dolgot!
Képzeld el, hogy TE kellenél-e annak a fiúnak? Ha igen, miért? Mi tetszene neki benned? Ehhez persze ismerned kell valamennyire, hogy mit szeret.
Szerintem abszolút nem magasak az igényeim.Nem azt kértem hogy legyen egy isteni kinézetű ember,de persze vannak minimális igényeim.Például hogy ne legyen egy öntelt,bunkó srác..sorolhatnám még,de tényleg nem nagy elvárások..
Azért még bízok hogy akadnak ilyenek:)
nemkell ahhoz buli.
pár barátnőddel találkozz akiknek vannak fiú haverjai és szemezz vmelyikkel ismerd meg stb
24F
Elképesztő...ha senkit sem éreztél magadhoz valónak....
basszus nem is adtál nekik esélyt hogy megismerd őket...
Hiába szép egy tányér, és érzed magadhoz valónak, ha üres, és nem tudsz belőle mit enni.
Sokszor egy ócska fa tányér jobb, mint egy szép tál, főleg ha a fa tányér tele van gyümölccsel!
Én vtam olyan csajjal hogy sokan kérdezték nem e szégyellem mert ronda volt, de nem. 24 hónapig vele voltam, és jó volt.
pedig elsőre lekezeltem vele mert azthittem fiú.
24F
Pedig de.
Nem úgy ítéltem hogy jézusom h néz ki,akkor biztos hogy nem járok vele..
Megismertem vmennyire,amiből nekem leszűrődött hogy vagy bunkó paraszt,vagy egy beképzelt ember,vagy olyan akivel semmi közös téma..
Én tényleg aláírom hogy válogatok,és hogy én sem felelhetek meg mindenkinek,de kár olyannal összejönni akivel tudom hogy úgy sem jó..
Megadtam mindenkinek az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!