Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jó nők miért a nyomikra buknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó nők miért a nyomikra buknak?

Figyelt kérdés

Ismerek egy lányt (20), nagyon tetszik külsőleg és belsőleg is. Széparcú, nagymellű.. frankó! Emellett határozott, okos lány. Akartam tőle sokmindent, egyszer beszélgettünk arról, hogy neki milyen pasik jönnek be, azt mondta, hogy a kigyúrtak, nagydarabok (mint én vagyok, úgyhogy jónak éreztem magamat), most mégis ilyen kis 190/80 nissznyesssz gyerekkel jött össze

milyen jó nő ilyen?

2010. dec. 18. 20:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
suli után szétverenm az arcod !! engem ne nyomizzál
2010. dec. 19. 13:40
 22/23 anonim válasza:
De az ilyeneket mint te nyomizom :)
2010. dec. 19. 19:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Én is mindig azt mondom,hogy a szőke kék szemű pasik jönnek be....és még egy szőke kék szemű pasim se volt!Szerintem olyan nem létezik, hogy "ideál",csak valami megfog a másikban.

(19/L)

2010. dec. 27. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!