Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jó nők miért a nyomikra buknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó nők miért a nyomikra buknak?

Figyelt kérdés

Ismerek egy lányt (20), nagyon tetszik külsőleg és belsőleg is. Széparcú, nagymellű.. frankó! Emellett határozott, okos lány. Akartam tőle sokmindent, egyszer beszélgettünk arról, hogy neki milyen pasik jönnek be, azt mondta, hogy a kigyúrtak, nagydarabok (mint én vagyok, úgyhogy jónak éreztem magamat), most mégis ilyen kis 190/80 nissznyesssz gyerekkel jött össze

milyen jó nő ilyen?

2010. dec. 18. 20:57
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
jav: minden jó nő ilyen??
2010. dec. 18. 20:58
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet te vagy a nyomi, csak nem veszed észre:)
2010. dec. 18. 20:59
 3/23 anonim ***** válasza:
istenem.. kigyúrt nagydarab.. én kifejezetten utálom az ilyet :D túl sokat foglalkozik magával.. jó oké nézzen ki valahogy de ennyi.. "190/80 nissznyesssz gyerek" lehet h. kedvesebb aranyosabb mint te és azért szereti őt.. nem minden a külső.. sőt.. ha bunkó egy fiú akkor az se érdekel h. mennyire nagyon kigyúrt..
2010. dec. 18. 21:02
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A jó nők épp, h nem a nyomikra buknak, ezért nem jött össze veled. Teccikérteni?
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
190 szerintem elég agy darab, ha az semmi, akkor te biztos egy k.rvansgy tápos állat lehetsz ;)
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Minden normális nő ien. Képzeld.

Nem tudom hol voltál akk mikor rájöttek a nők h hiába a külső ha a belső 1 nagy g*ci. Te is csak b*sznád egésznap.

Ezért néz kutyának. Jobb ha nem is szólsz hozzá többet.

Az meg biztos h az orrod betörném ha nekem írogatnád h nyomi meg nisznyesz.

Csak mondom jó lenne odafigyelni miket írkálsz mert vszínű h valóéletben is ennyire lazán szövegelsz másoknak is. Majd kapsz olyat 1x elmegy minden bizalmad a nőktől ne félj.

18/F

2010. dec. 18. 21:03
 7/23 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerűen csúnya a fejed..
2010. dec. 18. 21:03
 8/23 anonim válasza:
100%
hát lehet, hogy épp azért van a nyomesszel. ha határozott, és okos lány, akkor lehet, hogy egy határozatlan, és inkább kedves srác kell neki - érted?
2010. dec. 18. 21:06
 9/23 A kérdező kommentje:
jajj, nehogy azt higgyétek, hogy a srác olyan kedves! mindenkinek beszól, ha valamit rosszul mond/ír, nagyképűsködik, hogy ő perfekt angolból önerőből, hogy ő a legjobb telepítésből.. osztálytársam! mindenki utálja, mert bunkó
2010. dec. 18. 21:20
 10/23 Funktasztikus ***** válasza:
inkább a nyomikra mint olyan gyökerekre mint rád;)bocsi
2010. dec. 18. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!