Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jó nők miért a nyomikra buknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó nők miért a nyomikra buknak?

Figyelt kérdés

Ismerek egy lányt (20), nagyon tetszik külsőleg és belsőleg is. Széparcú, nagymellű.. frankó! Emellett határozott, okos lány. Akartam tőle sokmindent, egyszer beszélgettünk arról, hogy neki milyen pasik jönnek be, azt mondta, hogy a kigyúrtak, nagydarabok (mint én vagyok, úgyhogy jónak éreztem magamat), most mégis ilyen kis 190/80 nissznyesssz gyerekkel jött össze

milyen jó nő ilyen?

2010. dec. 18. 20:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

utolsó.

igaz.igaz.(:

2010. dec. 18. 21:26
 12/23 Funktasztikus ***** válasza:
lehet hogy a srác se külömb egy nyominál.. de mért öt választotta akor?
2010. dec. 18. 21:27
 13/23 anonim ***** válasza:
Sztem te hiszed magadat többnek a másiknál. Nekem sem jönnek be a kigyúrt pasik. Legyen átlagos, jóképű és szeressen! Ennyi.
2010. dec. 18. 21:44
 14/23 anonim ***** válasza:
Funktasztikus, még te írod másra, hogy gyökér xD Nem szégyelled magad?
2010. dec. 18. 21:51
 15/23 anonim ***** válasza:

Te srác, szerintem azért, mert neki az ész is fontos volt, és amit írtál abból látszik, hogy egy divatgyúros kis f@szfej vagy, aki minden héten bebaszik.

esetleg nem kigyúrt vagy, hanem kövér, mert erre is van példa.

Én testépítő vagyok, mellette normális, szerinted egy divatgyúrós bunkót választanának az emberek, vagy egy normális, de hasonlóan kinéző csávót.

2010. dec. 18. 22:19
 16/23 anonim ***** válasza:
38%

Én sem értem mit látnak a mostani "ideálba" :

nyomorék emósok is pl, öncsonkító kis vézna köcsögök

2010. dec. 18. 22:27
 17/23 anonim ***** válasza:
57%

azért nem kell ennyire lehurrogni a kérdezőt, én is 'kigyúrt' vagyok, de nem ezt tartom a legfőbb tulajdonságomnak, sok kondib*zival, koxossal ez a baj, hogy csak ez számít nekik és azt hiszik, ha jó a testük, akkor már más nem is kell tapadjanak a nők és igazából saját magukat szeretik a legjobban. Erről szól ez a híres szám is: http://www.youtube.com/watch?v=7QA9NYkFw-A

De amúgy az is tökre igaz, hogy nem egy olyan lányt ismerek, akik szinte tökéletesek és ilyen totál szerencsétlen, girhes lányos fiúkra buknak, akiknek fejét egy olyan 10 évvel ezelőtt tuti a WC-n húzták volna le középsuliban :) , pedig vannak FÉRFIAK, akik kigyúrtak és normálisak is, na ők meg gyakran nem túl csinos lányokkal jönnek össze, hát érdekes dolog ez...

2010. dec. 18. 23:42
 18/23 anonim válasza:
30%

Amúgy meg a "nők" ideálja : legyél bunkó

legyél vékony mint a nádszál

kedvesség nem árt

legyen szeplőd

Hozzáteszem az ilyen srácokat én ott lőném, akasztanám fel ahol vannak . Ez a tény.. Szóval aki már ezt túllépi az most fogyjon le, és változtasson magán! :D

2010. dec. 19. 03:17
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
A jó nők nem a nyomikra buknak, mert akkor nekem is lenne bnőm.
2010. dec. 19. 08:09
 20/23 A kérdező kommentje:
Azt hiába írjátok, hogy nem minden lány/nő a kigyúrt pasikat szereti. Biztos van benne valami, de ez a lány saját maga mondta, hogy neki a kigyúrt pasik jönnek be... Rá 1 héttel meg ezzel a hernyóval volt!
2010. dec. 19. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!