Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az, ami hiányzik köztünk, hogy járhassunk?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe szerelmes vagyok. Barátok vagyunk, azt mondja, hogy eddig nekem, meg a legutóbbi pasijának tudott ilyen nagyon megnyílni. Tehát bizalom teljesen megvan. Jól is érzi magát velem, ha közös programunk van. És elmondása szerint még néha képzeleg is, hogy milyen lenne ha lefeküdnénk. Be is jövök neki, mint pasi. Viszont mikor felhozom a járás témát, azt mondja nem tudja mi, de vmi hiányzik, hogy járjunk.2010. dec. 18. 18:52
1/11 anonim válasza:
Járókeret?
Honnan kéne tudnunk, hogy szerinte mi hiányzik?
2/11 A kérdező kommentje:
Hát csak egyszerűen nem értem, mert nem tudok mire gondolni, mert szerintem minden megvan. Hátha van vmi ötletetek.
2010. dec. 18. 18:54
3/11 anonim válasza:
hány évesek vagytok? az is sokat számít.
Nem lehet, hogy fél attól, hogy ha összejöttök, majd szakítotok, akkor nem tud hozzád ugy viszonyulni, mint amikor még "csak"barátok voltatok?
4/11 A kérdező kommentje:
19 vagyok, ő 18. Most vagyunk utolsó évesek a gimiben. És am nem hinném, mert szerintem ő bevállalná, ha nagyon akarná, elég erős jellem, szal nem tart szerintem ilyentől. Bár aztán ki tudja.. De akkor ez ellen mit tudok csinálni?
2010. dec. 18. 19:11
5/11 anonim válasza:
Ebben lehet valami...
Tudod ilyenkor az van, hogy megtartasz egy jó barátságot, vagy komolyabbra fordítjátok a dolgot és ha rosszul sül el akkor nem lesz meg az a barátod aki azelött volt.
6/11 anonim válasza:
Nem akar veled járni. Szerintem ilyen egyszerű a helyzet, csak elbonyolítjátok.
De hogy mégis valamit válaszoljak, ha nálad csak neki lenne most esélye, akkor ez nyomasztóan/taszítóan hathat rá. De ha nem "szűkültél be" rá, és tőle függetlenül van életed, céljaid, akkor nyilván nem ez a probléma.
7/11 A kérdező kommentje:
Aha, lehet az utolsónak van igaza, mert mióta megismertem csak futólag foglalkoztam más lányokkal, senki nem fogott meg igazán..:S
2010. dec. 18. 19:35
8/11 A kérdező kommentje:
De hogyha barátja maradok, és nézelődök más lányok után, akkor lehet mikor majd nem is számítok rá lesz esélyem? Vagy minél több ideig vagyunk nagyon jó barátok, annál kevesebb esélyem van, hogy összejöjjünk?
2010. dec. 18. 19:37
9/11 anonim válasza:
Szerintem az a bizonyos "szikra" hianyzik.... Anelkul sincs semmi :-|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!