Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már ciki. mit tegyek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már ciki. mit tegyek ha legközelebb megyek? Tippek? Segítsééég.

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok. és kb 1 hónapja van egy írtó jóképű fogorvosom. Max 30 lehet. De nagyon bejön...amikor megyek hozzá mindig dumálunk, jófejkedik nekem stb.

És folyton bámul engem, tudom hogy nem jövök be neki, de akár beszél hozzám, akár nem mindig néz, és belenézek a szemébe és áhhh...olyan édes.

januárban ismét megyek hozzá, már kb4.jére :D de örülök neki... de utána már nemfogom látni sztem:(

imádok fogorvoshoz járni mostanság:Dörülök,ha mehetek, pedig régen féltem:)

de olyan ciki, h nekem bejön én meg fiatal vagyok és sztem nem jönnék be neki...

úgy megcsókolnám:)

2010. dec. 16. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis eldöntötted, hogy hagyod az egészet, akkor meg miért kérdezel?
2010. dec. 16. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:
én ebben nem tudok neked segíteni, mert én ilyenkor ha tetszik valaki nem szoktam csinálni semmit
2010. dec. 16. 20:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy tetszel neki, de azért ne legyenek illúzióid...fogrovstanhallgató vagyok, és a kommunikációs tréningeken állandóan folytonos szemkontaktust tanítják, meg hogy vegyük fel a különböző páciensekkel közös hangnemet. nem azt mondom, hogy biztos nem tetszel neki, de a munkája része, hogy te kedveld őt és mint pácienst megtartson.
2010. dec. 16. 20:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, rettegek a fogorvostól. Úgyhogy velem már hölgy fogorvos is viselkedett úgy, hogy körbeudvarolt, mert nem akartam kinyitni a számat, hogy a bölcsességfogamat ki tudja húzni....

Lehet azért is kedves, mert a páciensek nagy része teli gatyával megy fogorvoshoz. Küldd el hozzá rutinvizsgálatra egy férfi családtagodat, ha vele is ilyen, akkor csak szakmai udvariasság. A családtagnak meg átnézik a fogait legalább :)

2010. dec. 16. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
szerintem ne csinálj magadból hülyét. most képzeld el, megadod a telszámodat, nem hív vissza a doki, hogy mész legközelebb a rendelőjébe? biztos nem éreznéd túl jól magad. ez csak az én véleményem, ha rám hallgatsz fontolóra veszed ezt a lehetőséget is...
2010. dec. 16. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, a legtöbb tizenéves lány átesik ezen. :)
2010. dec. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!