Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már ciki. mit tegyek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már ciki. mit tegyek ha legközelebb megyek? Tippek? Segítsééég.

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok. és kb 1 hónapja van egy írtó jóképű fogorvosom. Max 30 lehet. De nagyon bejön...amikor megyek hozzá mindig dumálunk, jófejkedik nekem stb.

És folyton bámul engem, tudom hogy nem jövök be neki, de akár beszél hozzám, akár nem mindig néz, és belenézek a szemébe és áhhh...olyan édes.

januárban ismét megyek hozzá, már kb4.jére :D de örülök neki... de utána már nemfogom látni sztem:(

imádok fogorvoshoz járni mostanság:Dörülök,ha mehetek, pedig régen féltem:)

de olyan ciki, h nekem bejön én meg fiatal vagyok és sztem nem jönnék be neki...

úgy megcsókolnám:)

2010. dec. 16. 19:24
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
úgy szeretném elcsábítani valahogy...de reménytelen:(
2010. dec. 16. 19:27
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Ajánld fel neki, hogy egy nyelvesért megkapja a protézisedet. ;)
2010. dec. 16. 19:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló esetben, és egyszer mikor műtötte a bölcs fogamat mondta az egyik segédnek hogy be kellene gyújtani már a pici babájukra nehogy betegség legyen a vége a feleség szerint meg korai xĐ bámultam egy hosszút
2010. dec. 16. 19:41
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha 18 vagy, ő 30, ez nem nagy korkülönbség. Amit leírsz, abból az látszik, teszel neki. Van felesége? Ha igen, felejtsd el, de ha nincs, miért ne flörtölnél vele? Kérdezd meg pl. az utolsó alkalommal: "Doktor úr, jól megnézte, biztos nincs több rossz fogam... hiányozni fog ez a barátságos orvosi rendelő..." Ha tetszel neki, veszi a lapot és megbeszéltek egy randit. Ha mégsem tetszel neki, akkor elhárítja azzal, hogy mihelyt problémás van, menj ismét. Egy ilyen finom megjegyzés még nem gáz, és többet fogsz tudni, érdekled-e.
2010. dec. 16. 19:42
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Álmodik a királylány. Egy 30 évesnek csak arra kellessz... Megdug és viszlát. Keress magadhoz valót.
2010. dec. 16. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:

tapasztalatom szerint a humoros megjegyzéseket, kétértelmű, sejtelmes megjegyzéseket nem mindig értik a férfiak.

szeritem egy borítékba tegyél bele neki egy képeslapot, aminek az elején Köszönöm felirat van, és írjál bele neki valami kedveset, de a lényeg, hogy a telefonszámodat is írd bele.

ha hálapénzt is adnál, azt egy külön borítékba tedd bele.

2010. dec. 16. 19:47
 7/16 A kérdező kommentje:

sosem voltam egy kezdeményező önbizalomteli csaj...félnék egy 30éves dokival kezdeni...

akkor inkább elmegyek januárban csinibben kicsit sminkelve...és hagyom az egészet

2010. dec. 16. 19:53
 8/16 anonim ***** válasza:
persze nyugodtan nézz rá csábosan, mosolyogj, mondj olyat, hogy milyen jól érezted magad, legyél tőle elragadtatva, vagy mikor kezet fogtok a végén, érintsd meg a másik kezeddel az alkarját, kicsit meg is simíthatod, de a telefonszámos boríték nélkül ezek mit sem érnek. ;)
2010. dec. 16. 19:54
 9/16 anonim ***** válasza:

illetve nem mit sem érnek, hanem sokat számítanak ezek a gesztusok, azt akartam írni, hogy szükséges hozzá a telszámod is, úgy, hogy nem a gépből nézi meg, hanem tőled kapja, ez már egyértelmű jelzés.

csak ma nem tudok fogalmazni. :D

2010. dec. 16. 19:56
 10/16 anonim ***** válasza:
43%

Hogyne lenne már sok a korkülönbség?

Gyerek vagy még.

18/F

2010. dec. 16. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!