Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem bírom a szingli életet, hol és melyik a legjobb társkereső oldal a neten? Segítsééég!
Már elegem lett a szingli életből, a magányból. Nem tud valaki a neten melyik a legjobb és legnagyobb társkereső oldal? Légyszíves!-)
Köszi előre is!-)
L
Lovebox.hu!Sok idióta van,de ha átlátsz a káoszon,megtalálhatod,aki kell!Nekem sikerült!Ez lassan2éve volt:)!!
Sok sikert-és ne keseredj!
Köszi a válaszokat!-)
Azért élőben is próbálkozom, nem csak a neten. D
ma 12:18
Köszi!
Aranyos vagy!-))
Többet megnéztem, mindegyiken ugyanaz történik:
Regisztrálok. Kitöltöm az adataimat. Találok 5-6 szimpatikus lányt. Elkezdek írni, nézem az adatlapot.
Nem vettem észre, hogy cigizik. -1
Nem vettem észre, hogy NBA játékosokat keres. -1
Nem vettem észre, hogy 2 hónapja nem lépett be. -1
Nem vettem észre, hogy 42 olvasatlan levele van. -1
Marad kettő. Megírom a két levelet. Az egyik nem is válaszol. A másikkal összejön a randi. Kiderül, hogy nem a saját képeit tette fel vagy éppen semmi kedve megismerni, csak húzza a strigulákat.
Kell egy adag szerencse a sikerhez.
Én ezeken vagyok:
paratlan.hu
parom.hu/startrandi.hu
randihely.hu
Mindkettőnek van olyan előnye, ami nincs meg a másikban.
A paratlan-on lehet kommentelni a képeket, ebből látható, mennyi iq-bajnok van.
Voltam/vagyok, csak már nem foglalkozok vele:
love.hu -az valamiből lett
randivonal.hu
csajozunk.hu, ott kb. 4x annyi lány van, mint fiú. Lányok, nektek megér egy próbát.
Szokták ajánlani az anonimeket, mint a chat-ek. A gyakorikerdesek.hu-t pedig mi tehetjük azzá... én nem vagyok ennek ellenzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!