Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már nem bírom a szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem bírom a szingli életet, hol és melyik a legjobb társkereső oldal a neten? Segítsééég!

Figyelt kérdés

Már elegem lett a szingli életből, a magányból. Nem tud valaki a neten melyik a legjobb és legnagyobb társkereső oldal? Légyszíves!-)

Köszi előre is!-)

L

2010. nov. 30. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
páratlan.hu
2010. nov. 30. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Én egy éve találtam meg a párom a találka.hu-n. de ilyen hogy jó társkereső nincs vagy van szerencséd, ahol normálisabbak vannak vagy nincs, kísérletezgess aztán majd meglátod hol vannak értelmes emberek.
2010. nov. 30. 11:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a találka jött be,igaz az régebben volt.De ne vegyél mindent komolyan,azért kell egy kis rutin a netes ismerkedéshez.Sok a kamu,de vannak jó arcok is.Csak óvatosan!
2010. nov. 30. 11:41
 4/10 Beatrix17 ***** válasza:

Lovebox.hu!Sok idióta van,de ha átlátsz a káoszon,megtalálhatod,aki kell!Nekem sikerült!Ez lassan2éve volt:)!!

Sok sikert-és ne keseredj!

2010. nov. 30. 12:18
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!-)

Azért élőben is próbálkozom, nem csak a neten. D

2010. nov. 30. 12:19
 6/10 A kérdező kommentje:

ma 12:18

Köszi!

Aranyos vagy!-))

2010. nov. 30. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Többet megnéztem, mindegyiken ugyanaz történik:

Regisztrálok. Kitöltöm az adataimat. Találok 5-6 szimpatikus lányt. Elkezdek írni, nézem az adatlapot.

Nem vettem észre, hogy cigizik. -1

Nem vettem észre, hogy NBA játékosokat keres. -1

Nem vettem észre, hogy 2 hónapja nem lépett be. -1

Nem vettem észre, hogy 42 olvasatlan levele van. -1

Marad kettő. Megírom a két levelet. Az egyik nem is válaszol. A másikkal összejön a randi. Kiderül, hogy nem a saját képeit tette fel vagy éppen semmi kedve megismerni, csak húzza a strigulákat.

Kell egy adag szerencse a sikerhez.

2010. nov. 30. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia, én kb. ugyanígy vagyok ezzel mint Te, csak én fiú vagyok, szóval, ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan :)
2010. nov. 30. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
akár ez is lehet,irj privit! ;)
2010. nov. 30. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Én ezeken vagyok:

paratlan.hu

parom.hu/startrandi.hu

randihely.hu

Mindkettőnek van olyan előnye, ami nincs meg a másikban.

A paratlan-on lehet kommentelni a képeket, ebből látható, mennyi iq-bajnok van.

Voltam/vagyok, csak már nem foglalkozok vele:

love.hu -az valamiből lett

randivonal.hu

csajozunk.hu, ott kb. 4x annyi lány van, mint fiú. Lányok, nektek megér egy próbát.

Szokták ajánlani az anonimeket, mint a chat-ek. A gyakorikerdesek.hu-t pedig mi tehetjük azzá... én nem vagyok ennek ellenzője.

2010. dec. 21. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!