Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legközelebb hogyan fogjam vissza magam?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű,normális,kedves leányzó aki nekem már nagyon régóta tetszik.Eljutottunk az első randiig,randi végén annyira nem bírtam visszafogni magam,hogy megakartam csókolni.Ő ekkor elmosolyodott és adott egy puszit az arcomra. Utólag rájöttem,hogy ő komoly lány és nem megy bele könnyen a dolgokba. Akárhányszor a közelemben van,legszívesebben megcsókolnám,de tudom elég szemét dolog lenne lekapni,úgyhogy ő még nem akarja.
Adnátok valami tippet,hogyan probáljam meg magam ilyenkor fékezni?
2011. jún. 24. 08:06
1/6 anonim válasza:
Vágd magad pofon, de erősen! Hidd el, ha mindig így teszel, akkor nem lesz több kedved csak úgy rámászni a lányra!
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet:D De én nem rámászni akarok ilyenkor,egyszerűen annyira vonz,hogy megcsókolnám szenvedélyesen.:)
2011. jún. 24. 08:17
3/6 anonim válasza:
Akkor meg a tököd csavard meg, de jó rendesen ám! :D
4/6 anonim válasza:
1. azt nézzi a csaj hogy ki az a bolond aki itt pofozgatja magát előttem? xD "Biztos a szadóra bukik" xDxDxD
5/6 anonim válasza:
Önuralom vazeg.:D El bukhatod az egészet ha elhamarkodod az ilyeneket..:)
6/6 anonim válasza:
Ferikeeevel értek egyet. ÖNURALOM !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!