Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még itt olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még itt olyan emberek akiknek nem volt párkapcsolatuk és 18 évesek elmúltak? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés
Én 20f vagyok de nehezen viselem a magányt.
2010. dec. 15. 06:51
1 2
 11/18 anonim válasza:

20 éves srác vagyok.

akármennyire is gáz igazábol 19 éves koromig nem nagyon érdekeltek a csajok és nem nagyon szerettem volna kapcsolatot. Böven meg is volt a napi elfoglaltságom hozzá:D

Egész életemben csak haverokkal logtam, motoroztam, buliztam, és gyurtam, és még sokat sportoltam, horgásztam (még kb ugyanennyit sorolhatnék). Tehát megvolt a mindennapos elfoglaltságom.

19 éves koromtol ugy már hiányzott volna egy barátnö de csak egy miatt (a szexre kellett volna)nem szerettem volna nap mint nap vele lenni/foglalkozni vele

ezért is nem akartam neki csalódást okozni, vagy kihasználni öket ezért inkább nem volt senkim.

Most 20 éves koromra kaptam a fejemhez hogy hát nem kéne örökre agglegénynek lenni azért jo lenne egy kapcsolat.

Csak most meg attol félek hogy ha eddig halasztottam/nem volt soha senkim balf*sz leszek :D Mert akármennyire is gáz csajozás terén nincs tapasztalatom mivel soha sem érdekelt még az életnek ez a része :D

2010. dec. 15. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:

22 éves koromig nem volt senkim.

Most 27 vagyok, de egy éve megint nincs senkim.

Nem szeretik sajnos az ilyen visszahúzódó típust a lányok... :(

2010. dec. 15. 14:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem 24 évesen volt először. Az is némi külső segítséggel.
2010. dec. 15. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Egy pár éve már vágyom rá, hogy legyen valaki. Rossz egyedül, de nem az tölti ki a napjaimat, hogy ezen kesergek. Akkor nagyon rossz, ha pl. utcán vagy valahol szerelmespárokat látok. :S

21/F

2010. dec. 15. 15:12
 15/18 anonim ***** válasza:

19 l Még nem volt kapcsolatom. Most már olyan szinre jutottam, hogy lehet nem is kell senki az életbe. Azt hiszem megszoktam már a magányt. Nem hiányzik az idegeskedés, sem az, hogyha majd egyszer szakítunk akkor rosszúl érezzem magam mert szakítottunk.

Ha jön valaki, akkor lehet élek a lehetőséggel. Ha nem akkor nem.

2010. dec. 15. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:

18 éves koromig nem akartam pasit, tanultam, meg elvoltam a hobbimmal, meg a barátnőimmel, bár nekik már volt pasijuk, kicsit fura volt, hogy én nem is akartam, aztán szerelmes lettem, de abból nem lett semmi, és sztem igaz, hogy szerelmet, csak szerelemmel lehet feledni, 2 évig vártam a srácra, és most, hogy kiszerettem belőle beleszerettem egy másikba, de félek ebből se lesz semmi, és nagyon rossz, én is egy életre szeretnék párt, valószínüleg ez a baj, meg lehet látszik rajtam, hogy nagyon akarom...

20/L

2010. dec. 15. 19:51
 17/18 anonim válasza:
Vegyél egy kutyát!:) :o)
2010. dec. 16. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
18/L vagyok. én is nehezen viselem, de csak mert a barátaimnak mind van párja, talán nem zavarna annyira ha nekik sem lenne, mert igy senkinek nem én vagyok a legfontosabb. Gondolom mindenki aki igy van ezzel önbizalom hiányos, vagy rossz körökben mozog
2011. jan. 3. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!