Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mindig a hibákat látom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a hibákat látom magamon?

Figyelt kérdés
Nem tetszik az orrom, mások mondták hogy semmi baj nincs vele, de nekem nem tetszik, és ahogy elkészül egy kép, azonnal húú ezen az orrom hát hmm... így szinte egy képem se sikerül szerintem normálisan. Hogyan barátkozhatnék meg vele? Ezekszerint amit kintről mondanak hoy ynincs semmi baj vele, mégse tudom elhinni. 18
2010. dec. 14. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Túl pesszimista vagy. Önbizalmad sincs sok. Nem baj ez, vannak ilyen emberek. Én is eléggé pesszimista vagyok. De már megszoktam. A külsőmmel is megbarátkoztam, mert körülnéztem a világban és rájöttem, hogy senki sem tökéletes. És arra is, hogy vannak, akiknek sokkal nagyobb problémájuk van, mint pl. az, hogy nagy a feneke.
2010. dec. 14. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja nekem is az orrommal van baj. Na és aztán? Én leszrom, van akinek fél arca hiányzik baleset miatt, vagy épp összeégett. Van akinek nincs keze, csak egy szeme van, vak, süket, néma, elmeháborodott. Na ugye, hogy ezekhez képest a nagy orr semmi? 16F
2010. dec. 14. 16:32
 3/7 A kérdező kommentje:
igaz :)
2010. dec. 14. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy az orrom és nagyon utálom mert úgy érzem, hogy "Barbi" kinézetem lehetne ha nem lenne ekkora elefánt orrom :S
2010. dec. 14. 16:53
 5/7 Funktasztikus ***** válasza:
legyen önértékeléés! én rájöttem ...mert versengeszz a többi emberrel (mint az emberek több sége) szoval...látsz egy embert az ö orra szebb mint a tiéd a másiknak meg a szeme....ez mindnekiben benne van .....de fedezd fel az értékeid is!
2010. dec. 14. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves 16:32

Eleg furcsa volt hogy ahhoz hasonlitod a nagy orrot, hogy masnak valami balesett miatt hianyzik a fel karja,fel szeme.

Sztem ez a 2dolog nem sorolhato egy kalap ala.. Eleg baj az neki hogy hianyzik valamely testreszuk.. Es az h nagynak gondoljatok az orrotokat az mas... Nektek legalabb minden vegtagotok megvan.....

2010. dec. 14. 18:24
 7/7 Fuuton ***** válasza:
Az ember ilyen, valami sose tetszik magán senkinek, és ha ez nem így van, akkor nem is vagy normális.
2010. dec. 14. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!