Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Hölgyek! Milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Hölgyek! Milyen a rosszul sikerült első randi? Milyen hibákat követhet el egy fiú/férfi?

Figyelt kérdés

Mik azok a ballépések, amik után nem szívesen vállalnátok már egy második találkozás?

Nem kell nagy dolgokra gondolni, én inkább azokra a hibákra lennék kíváncsi, amik a határeset kategóriába tartoznak, de mégis rossz emlékeket ébresztenek bennetek az első randi után...

2009. júl. 6. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Beképzelt, hencegő, túl intím, bunkó, fogdos, az előző barátnőit velem akarja kitárgyalni, azzal dicsekszik milyen sok nője volt, csak magáról beszél, nem érdeklődik, nem kérdez. Ezek dióhéjban a legrosszabbak azok a tulajdonságok, amik minden lányt elijesztenek.
2009. júl. 6. 18:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Ezek tapasztalatok? Komolyan mondod, hogy van olyan pasi, aki az első randin fogdossa a lányt, az előző barátnőit beszéli ki stb.?
2009. júl. 6. 18:02
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Bocsánat, rosszul értelmeztem, első vagyok, határesetnek számít például, hogy nem nyitod ki a lány előtt az ajtót, vagy ha közel lakik nem kíséred haza, ha gyakran nézeeted a telefonodat az sem túl szép, ha késel. Ennél több nem jut eszembe :(
2009. júl. 6. 18:03
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Még mindig első, hidd el, tapasztalat! Vannak ilyenek is!
2009. júl. 6. 18:05
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Én pl. azt is ilyennek tartom, mikor valaki olyan témát hoz fel az első randin, ami nem oda illő. Teszem azt beülnek vacsorázni és a férfi elkezd a politikáról tartani kiselőadást. Meg van ennek is a helye és módja, de nem az első randin. Vagy ha nagyon sokat beszél és látszik rajta, hogy a lány véleménye nem érdekli. Nekem az sem lenne szimpi, ha a férfi sok alkoholt rendelne magának, az jelezne valamit. Én ilyen határesetet a kommunikációval tudok a legjobban elképzelni, mondjuk hallgat, mikor beszélni kellene vagy fordítva. Esetleg nem reagál olyanra, amire illene.
2009. júl. 6. 18:06
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Én például annak nem örültem, amikor az előző barátom arról beszélt, hogy hány nővel volt már, meg ruhán keresztül ki akart elégíteni egy parkban, és amikor leállítottam, még ő sértődött meg. Na mondjuk átbeszéltük a dolgokat, és együtt voltunk pár hónapig, de engem ezek nagyon zavartak, és csak a két gyönyörű szemének köszönheti, hogy vele maradtam. Jah meg, amikor egy srác megmondta, hogy válasszak én kávézót, ahova beülünk, mert ezzel ő tesztel engem. Jah mondom, hogy te tesztelsz, és kiválasztottam egy a város másik felén lévő kávézót, mert én szeretek sétálni :). Mondjuk vele is voltak még randik utána, de szerintem az ilyet sem kell a másik orrára kötni, még ha tényleg tesztelsz.
2009. júl. 6. 18:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

-első randin lánnyal fizettetni(igen,megtörtént,és akkoris bunkoságnak tartom ha azt az elvet vallom,h mindent felesbe,de azért első 1-2 randin had fizessen már a pasi)

-randi közben haverokkal találkozni,akit a lány nem ismer,és nem a lánnyal foglalkozni

-lánynak nem tul ismert városban megmondani h nah én itt lakok 2 utcára,bucsupuszi,lány meg egy taxi számát se tudja,nemhogy hazatalálni...

-randi közben üzleti megbeszélést folytatni,melotintézni,lánynak megmondani h nah akkor ezt te csinálod...(kaptam érte kolát...kóla pasira mert bunkó,én el:D)

-ex kibeszélése viszont nem feltétlen gáz...mostani párom első randin beszélt az exről,énis az enyémről,de nem zavaroan.szoval belefér,de hanyagolható

22/L

2009. júl. 6. 19:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

egyszer találkoztam valakivel..késett fél órát (megjegyzem rohadt hideg volt!)

megkérdezte, hogy nem zavarna-e ha közben telefonálna párat, természetesen azt mondtam nem

nos az volt a helyzet hogy összesen 2 órát voltam vele, ebből egyet végig pofázott telefonon xD

aztán elkezdte taperolni a lábam, el is küldtem jó messzire xD

nem volt köv. randi

2009. júl. 6. 22:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Férfiként eléggé megdöbbentőek ezek az "élmények". Az én környezetemben szerencsére nem ilyenek a férfitársaim sem.
2009. júl. 6. 22:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az első randimon.Mikor taliztam az elhívott csajjal, annyira zavarban voltam hogy annyit bénáztam hogy az legalább egy Lesley Nielsen-es vígjátékot is überelt volna:D

Aztán úgy a randi közepén mikor egy tucatnyi bénázáson túl voltam és már annyira zavarba jöttem hogy egy szó nem jött ki a számon és a fejem egy szegedi csípős paprika színéhez hasonlított.

Bejelentettem a csajnak hogy én most elmegyek és felejtsük el ezt a találkozót és soha többé ne találkozzunk!

Hát igen régen ilyen voltam....szerencsére már azért megváltoztam:D

2009. júl. 11. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!