Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Milyen a rosszul sikerült első randi? Milyen hibákat követhet el egy fiú/férfi?
Mik azok a ballépések, amik után nem szívesen vállalnátok már egy második találkozás?
Nem kell nagy dolgokra gondolni, én inkább azokra a hibákra lennék kíváncsi, amik a határeset kategóriába tartoznak, de mégis rossz emlékeket ébresztenek bennetek az első randi után...
-első randin lánnyal fizettetni(igen,megtörtént,és akkoris bunkoságnak tartom ha azt az elvet vallom,h mindent felesbe,de azért első 1-2 randin had fizessen már a pasi)
-randi közben haverokkal találkozni,akit a lány nem ismer,és nem a lánnyal foglalkozni
-lánynak nem tul ismert városban megmondani h nah én itt lakok 2 utcára,bucsupuszi,lány meg egy taxi számát se tudja,nemhogy hazatalálni...
-randi közben üzleti megbeszélést folytatni,melotintézni,lánynak megmondani h nah akkor ezt te csinálod...(kaptam érte kolát...kóla pasira mert bunkó,én el:D)
-ex kibeszélése viszont nem feltétlen gáz...mostani párom első randin beszélt az exről,énis az enyémről,de nem zavaroan.szoval belefér,de hanyagolható
22/L
egyszer találkoztam valakivel..késett fél órát (megjegyzem rohadt hideg volt!)
megkérdezte, hogy nem zavarna-e ha közben telefonálna párat, természetesen azt mondtam nem
nos az volt a helyzet hogy összesen 2 órát voltam vele, ebből egyet végig pofázott telefonon xD
aztán elkezdte taperolni a lábam, el is küldtem jó messzire xD
nem volt köv. randi
Én az első randimon.Mikor taliztam az elhívott csajjal, annyira zavarban voltam hogy annyit bénáztam hogy az legalább egy Lesley Nielsen-es vígjátékot is überelt volna:D
Aztán úgy a randi közepén mikor egy tucatnyi bénázáson túl voltam és már annyira zavarba jöttem hogy egy szó nem jött ki a számon és a fejem egy szegedi csípős paprika színéhez hasonlított.
Bejelentettem a csajnak hogy én most elmegyek és felejtsük el ezt a találkozót és soha többé ne találkozzunk!
Hát igen régen ilyen voltam....szerencsére már azért megváltoztam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!