Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Hölgyek! Milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Hölgyek! Milyen a rosszul sikerült első randi? Milyen hibákat követhet el egy fiú/férfi?

Figyelt kérdés

Mik azok a ballépések, amik után nem szívesen vállalnátok már egy második találkozás?

Nem kell nagy dolgokra gondolni, én inkább azokra a hibákra lennék kíváncsi, amik a határeset kategóriába tartoznak, de mégis rossz emlékeket ébresztenek bennetek az első randi után...

2009. júl. 6. 17:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

-első randin egyből szexről beszélni, szexre hivni - na ez nagyon nem jön be

-ennyit-meg annyit ittunk haverokkal, berúgtunk,hánytunk stb sztorik :S (sajna volt rá példa-nem épp a legjobb kezdés,nem tünteti fel épp jó képbn a pasit,még akkor se,ha minden csaj tudja,h azért a pasik néha berúgnak)

-emberek lemondása,kicikizése

Előzők azthiszem a többbit elmondták,más most ne jut eszembe.

2009. júl. 11. 10:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bár én fiú vagyok, de eltudom képzelni, hogy m nem lenne jó ötlet a randi közepette...

Pl. körömrágás

De szerintem az sem jó, ha sokat beszélek, de persze nem magamról, hanem arról a témáról, ami közbejön köztünk.

Meg ha beülünk valahová, lehetnek eltérések is, mint hogy ki fizesse kinek a kaját, ami 2 verzió lehet, vagy mindent a pasi ...na de első randin már?

vagy mindenki a magáét, na jó, és ha a pasi azzal akar bevágódni a csajnál, hogy egy 2400 Ft-os nassolgatást 5000-sel fizet? ...

Meg például ha városi és falusi szokások találkoznak...

Ha mondjuk a csajnak meséli a fiú, hogy nap mint nap csak Counter Strikeozik, meg Quakezik és bulizik, szegény csaj meg be van fogva a házimunkába...

Az előző barátnő szóba hozása még akkor sem jó ötlet szerintem sem, még ha közben dicsérnénk a velünk szembeni hölgyet, hogy Ő az előzőhöz képest mennyivel rendesebb, aranyosabb... a fiúnak bókolás, de a lánynak talán egy utolsó csepp a pohárban.

Végül meg szerintem ne 1 randiból ítéljen a lány, csak akkor, ha a fiú totál nem az esete...

De ha csak udvariatlanság meg (meg)szokások elhagyása a gond, azt még lehet kiegyenesíteni.

20/F

sosem volt randim nővel, más úton lett barátnőm :)

2009. júl. 11. 11:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nos,nekem volt már olyan randim egy pasival,akinek az volt az első kérdése,hogy miben szoktam aludni.Aztán bevallotta nekem azt is,hogy amikor megkarcolta elég erősen a keresztapja kocsiját,rákente az unokatestvérére.Na,nem volt több randi.Már a legelső randin szexvideókat akart kikölcsönözni.22/L

2009. júl. 12. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:
LOOOOOOOOL :D
2009. júl. 12. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahhh pont ma volt........Srácok...Légyszíves ne valljatok szerelmet az első randin!!!!(Főleg,hogy előtte kb csak két szót váltottatok)Futva menekültem....
2011. febr. 22. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!