Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy olyan pasival aki félénk de tetszel neki?
Figyelt kérdés
van egy srác, de nagyon félénk, csak mások mondták hogy tetszem neki.. rávettem magam hogy elhívjam valahova, el is mentünk, de nem volt semmi, nem is közeledett. De közben meg elvileg másoknak folyton rólam áradozik. Végülis aranyos srác. Szerintetek? Viszont én nem szeretnék nyomulni mert akkor nem érezném lánynak magam2010. dec. 13. 20:00
11/13 anonim válasza:
Nem érzem magam ritka nagy parasztnak, sokkal inkább téged. Véleményt kérdeztek én válaszoltam rá és ezt továbbra is tartom. Nekem aztán egyre megy, hogy nem tudja kimutatni az érzéseit vagy épp csöpögősen nyálas, számomra az ilyen férfi nem férfi. Az efféle srácokról nem is tudnám elképzelni, hogy ha bajba kerülnénk meg tudna védeni. Szóval félénk=anyámasszony katonája
13/13 anonim válasza:
Te meg egy idióta. A válaszomból, hogy szűrted le azt, hogy zsidó vagyok? Érdekes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!