Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy olyan pasival aki félénk de tetszel neki?
Ezt én sem értem.Ha tudod hogy bejössz neki, és neked is tetszik akkor közeledj te!
Vagy nem is akarsz összejönni vele?Csókold meg te!
20f
Utolsó ritka nagy paraszt vagy.
Nézz utána mit is jelent a félénkség, írd be googleba, nem azt, hogy anyámasszony katonája.Műveletlen vagy ebből is látszik.
Lehet hogy annyira félénk, hogy nem meri kimutatni, hogy tetszel neki, esetleg az érzelmeit...:) (ha már rólad áradozik álítólag:P). Figyi, én tapasztalatból mondom, hogy jól jársz, ha megvárod, hogy elmúljon ez a kritikus időszak, aztán ha látja rajtad (ez fontos) hogy bejön neked, ő is bátrabb lesz! Nem mondom, hogy 1-2 nap alatt, de alakulni fog! És könnyen lehet, hogy egy rendes, értékes embert ismersz meg!
Én is így voltam a barátommal, nagyon félénk volt, semmi önbizalom nem volt benne, de nagyon aranyosan közeledett, okos és helyes fiú (nem tudom miért nincs önbizalma, na mindegy...), így nem érdekelt, hogy tesze-tosza volt kicsit:)
Mindig elmentem a randikra, én is hívtam őt, és felbátorodott.
Az rendben vagy, hogy nem szeretnél nyomulni. Finoman azért lehet:)
Sok sikert!
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!