Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen hol tudnák csajozni/ismerkedni?
nem tudom hova kéne járnom ahol ismerkedhetnék vagy járjak én is bulikba?de ott leginkább csak részeg csajok vannak de abból meg kapcsolat nem hiszem hogy nagyon lehetne
szal merre lehetne ismerkedni [Debrecen]
FORUM??
Jégpálya??
Rendezvények?
Nagytemlpom?
Utolsó meg tanuljon meg előző válaszokat olvasni mielőtt ontja az észt..
Iskolában nézd a csajokat hátha jó a választék. De buszon, discoba, civil ház (ilyesmi) is lehet amugy, vagy járj klubbokba. Rengeteg választási lehetőséged van nem igaz nem tudsz egyet sem :D
Tudnák előbb tanuld meg hogy kell helyesen írni te analfa béta vidéki suttyó...
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz megírásának időpontja: ma 18:53
Mekkora keménylegény lehetsz barátom! Csak így tovább! K
úgy oltjátok egymást, de azér mondaközi írásjel... :D regeközi is lehetne :P
am meg sztem ismerkedj suliban. ilyen fiatalon ugyis az a fontos hogy minél többet együtt legyetek, ez meg suliban a legmegoldhatóbb, ha egy suliba jártok. de lehetőleg ne egy osztályba, mer ha szakitotok, ami szintén gyakori ilyen fiatalon, akkor lehet hogy kerülni szeretnéd utána, és akkor jobb ha nem egy osztályba jártok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!