Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak buliban tudok lányokkal ismerkedni (csajozni). Mit csináljak? 16/f
Miért csak buliban próbálkozol?????
Miért nem próbálkozol a lakhelyeden, vagy mondjuk a suliból nézz ki valakit...most nehogy azzal gyere, hogy nyári szünet van, mert tudom...gondolom van iwiw, facebook vagy myvip oldalad, keresgélj ott, msn-ezzetek, stb.
"most nehogy azzal gyere, hogy nyári szünet van"
Pedig azért valljuk be, elég jó érv, nem gondolod? XD
Na meg ez, hogy "nézz meg vkit Fészbukon" ne haragudj, mindent elárul rólad.
A kérdezőnek meg: ami késik nem múlik, amugy nemcsak a könnyen kaphatókhoz kéne odamenni, mert az első estés csajokból ritkán lesz komolyabb, ezt mondom úgy, hogy eddig csak olyanokkal jöttem össze.
17/F
csak bulikon tudok... suliba alapból nincsenek. Haverokkal csak bulizni tudok kb és ők is elég szétszórtan vannak. Vannak közelebbi haverok is de azokkal sportolni szoktunk inkább.
Olyan lányt keresek aki intelligens és végre szeret engem... mert az nem igaz, hogy engem nem lehet. Én mindig azt próbálom elérni, hogy szeressenek.
Huu dejó neked..én meg soha nem tok senkivel elmenni bulizni ._.
Elvihetnél bulizni úgyis Pest mellett lakok :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!