Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért olyan nehéz NYÍLTAN NEM-et mondani?

Figyelt kérdés

Oly sok kosár közül alig egy-két nő mondott a szemembe nemet.

Megértem, ha valaki nem akarja megbántani a másikat. Viszont egy egyértelmü nemet sokkal kevésbé érzek fájdalmasnak mint a kertelést. Mindig jobb érzés volt, ha a másik legalább egy nem-el emberszámba vesz. A kertelést nagyon megalázónak érzem.

Egy felnőtnek pedig képesnek kell lennie elfogadni egy nemet is. Mi ebben az olyan lehetetlen?

24/F

2010. dec. 8. 18:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem az a hihetetlen, hanem az, hogy 10-ből 8 pasi leqrváz,vagy bunkózni kezd ha nem-et mondasz neki. Erre meg az ég világon semmi szükségem, úgyhogy naná, hogy xopatom :D
2010. dec. 8. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Ja, bocsi még annyit, hogy azt egyhamar le lehet szűrni, hogy ki a normálisabb féle, és annak persze megmondom őszintén:) De csak annak, aki megérdemli az őszinteséget! Szóval van kivétel!
2010. dec. 8. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

hidd el, a pasik sem képesek erre... mondjuk ők inkább eltűnnek és elérhetetlenné válnak..

jah és az első válaszolónak is teljesen igaza van.

2010. dec. 8. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
előző vagyok még annyit hogy én megmondom mindenkinek ha nem, azt is h miért nem, de akkor meg jön a leqrvázás meg a bunkózás, szóval a pasinak előbb meg kellene tanulni felnőtt módjára venni a lapot, és akkor elvárhatnák h felnőtt módjára a szemükbe mondják a nem-et
2010. dec. 8. 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

""Nem az a hihetetlen, hanem az, hogy 10-ből 8 pasi leqrváz,vagy bunkózni kezd ha nem-et mondasz neki. Erre meg az ég világon semmi szükségem, úgyhogy naná, hogy xopatom :D""

Majd téged is megfognak (vagy már megtették)

Én nagyon nőgyűlölő lettem pont az ilyenek végett mint az előttem válaszoló is. Körülbelül 14-17 éves lehet. De egy 20 feletti se komolyabb. Azt hiszik érettek de nincs elég vér a lábuk közt és sunyi alattomos módon leráznak, kifogásolnak, kellettetik magukat-de mégse... Stb ismerős.... Mind ilyen. Mind.

Jó kérdés am kíváncsi vagyok a válaszokra.

2010. dec. 8. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Jajj maradj már nyugton te. Hallod szerintem pont hogy látszik rajtad miféle életmódot élsz és ez sugárzik rólad és ha közeledik feléd egy normálisabb pasi te abból is azt nézed ki hogy jajjde hülye. Mert ő is pont ezt látja rajtad. Nem gondolkoztál még el ezen?
2010. dec. 8. 18:32
 7/12 A kérdező kommentje:

Soha senkit se kúrváztam le. Rám kell nézni, ilyet amúgy se feltételeznek rólam. Bár ha jobban meggondolom. A követkető esetben talán ideje lenne, minimum érzéketlennek nevezni azt aki kertel. Jól esene és legalább kapna egy visszajelzést is.

Sokkal jobban szeretek szembenézni a problémáimmal mint elmenekülni. Ami szintén hamar észrevehető rajtam.

Kérlek titeket, ne torkoljon vitába ez a kérdés. Komolyan kiváncsi vagyok a válaszokra.

2010. dec. 8. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Én mindig megmondom. Persze bunkón, de akkor is őszintén. Egyszer egy srác hozott virágot, kérdeztem mi van nincs sem születésnapom, sem névnapom, anyák napja sincs. Máskor fogtam és kidobtam a virágot a kukában. Hát megint máskor meg amikor már a közös életünket kezdte ecsetelni azt mondtam, hogy nem vagyok hasra esve tőled bocsi. Szóval vannak még őszinte nők akik nem rabolják a férfiak idejét. Persze én a másik véglet vagyok. De a forrókásakerülgetés nagyon nem az én stílusom, ha valami NEM akkor NEM, és ugyanezt fordítva is elvárom. Csak így megy.
2010. dec. 8. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:

1830as:

22 vagyok (3. és 4. válaszoló). és tudod nem minden nő kelleti magát meg húzza a pasik agyát. van hogy valakit megismerek, hagyok vmennyi időt amíg megismerem annyira h el tudjam dönteni h érdekel-e vagy nem. és ha nem akkor valahogy a tudtára kell hozni. az nem kelletés h meg akarom ismerni vmennyire. jó h nem fogok az első szembejövővel összejönni. csak a pasik meg amilyen marha nagy tud lenni a férfi büszkeségük nem tudják sokszor elfogadni a visszautasítást és jön a leqrvázás meg az ilyen szövegek amit te is írtál.

kedves kérdező: nem írtuk h te qrvázod le a csajokat, de sokan megteszik. tisztelet a kivételnek.

2010. dec. 8. 23:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy az egyben ugyanez van velem is amit a kérdező leírt. Hihetetlen rossz, néha már a falat kaparom csak adjon már valaki kosarat. Iszonyatos érzés, hogy annyit nem érsz, hogy választ kapj. Így mi értelme egyáltalán próbálkozni? Mert eddig az összes lánnyal ez volt ... értelmetlen.

27/F

2010. dec. 9. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!