Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik ha a fiú nyíltan elmondja hogy mit érez? És van ennek értelme?
van egy lány akinek már mondtam hogy teccik nekem és ő is azt mondta hogy én is bejövök neki de sajnos nem jártunk.(én mondtam hogy inkább ne...)
Mostanában csak rá tudok gondolni és arra hogy milyen jó lenne vele járni.Csak az a gond hogy oszt. társak vagyunk így félek elmondani azt hogy tökre bejön nekem és hogy jó lenne járni.Mióta elmondtuk egymásnak azt hogy bejön a másik azóta olyan mintha kerülne.Így van értelme elmondani neki hogy mit érzek?
Már többször elhívtam sétálni,moziba de csak barátságból.Szerintetek hívjam el randira?vagy hívjam el úgy mint egy barátot aztán ott mondjam el neki hogy mit érzek?
17/F
az előttem levők tökéletesen leírták, miért is kerül a csaj.
Mindenképpen beszélj vele őszintén, hogy miért "ültetted fel". A legjobb erre egy őszinte randira hívás lenne, mivel mindketten tudjátok hogy bejöttök egymásnak, sőt, el is mondtátok egymásnak, így felesleges a "baráti meghívás".
Csak őszintén! Bókolj neki sokat és magyarázd el az egész dolgot :)
Nagy baj nem lehet, én drukkolok, de szerintem ha nincs nagyon rossz hangulatában akkor első szóra igent fog mondani.
Csak vigyázz, mert akármennyire szerethet lehet, hogy már nem mondana igent, mert azt gondolhatja, hogy amikor ott voltam nem kellettem és többet nem szeretne miattad szenvedni, akármennyire is szeret.
De sok szerencsét:)
Lehet hogy már nem csíp engem?
Ezt csak azért gondolom mert régen utalt arra hogy bír engem de mostanában nem csinál ilyet (pl.:régen bókoltunk egymásnak de mostmár ezt nem veszem észre ).Ez jelent valamit?
(sorry hogyha hülyeségeket kérdezek de nekem fontos ez a lány és ilyen helyzetben még nem voltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!