Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak leakar koptatni?
Figyelt kérdés
Találkoztam múltkor egy lánnyal a buszon , nekem nagyon tetszik , és hallottam , hogy a tesójával rólam beszéltek valami olyasmit , hogy jó képű vagyok , vagy hasonló .
Ráirtam facebookon , tök jól elbeszélgettünk , valahogy szóba jött a Bullet for my Valentine , mondta , hogy tetszik neki az énekes , erre én mondtam , hogy nekem te tetszel , azt mondta van pasija ... az adatlapján is az van , hogy kapcsolatban , ettől függetlenül , lehet , hogy csak azért mondta mert leakar koptatni , vagy szerintetek miért ?
2010. dec. 8. 12:40
11/11 GPM válasza:
az nem mérvadó, hogy nem találsz csajt, aki elvisel. Most éppen választ ír neked egy hardrockos, ateista művészlélek csaj, akinek majdnem egy éve van pasija és remekül megvannak. Úgyhogy az elvont lányok is találnak pasit, éés az elvont srácok is csajt. :D Csak lehet, hogy pont nem azt, akivel a buszon találkoztak :-??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!