Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak leakar koptatni?
Találkoztam múltkor egy lánnyal a buszon , nekem nagyon tetszik , és hallottam , hogy a tesójával rólam beszéltek valami olyasmit , hogy jó képű vagyok , vagy hasonló .
Ráirtam facebookon , tök jól elbeszélgettünk , valahogy szóba jött a Bullet for my Valentine , mondta , hogy tetszik neki az énekes , erre én mondtam , hogy nekem te tetszel , azt mondta van pasija ... az adatlapján is az van , hogy kapcsolatban , ettől függetlenül , lehet , hogy csak azért mondta mert leakar koptatni , vagy szerintetek miért ?
akkor szerintetek tényleg van neki pasija ?
Nem olyan csaj akire gerjednek a pasik , mármint nem azt akarom mondani , hogy csúnya , mert nem az , gyönyörű lány , csak "kicsit" elvont lélek , pont mint én .
Nem hinném , hogy nagyon szerelmes lenne .
Úgy beszélt a "pasijáról" , mint egy tárgyról .
Ezért gondoltam , hogy csak kamu ,
Talán még elvontabb vagyok mint gondolod : Sátánista , Black Metálos , elveben Hungarista , és művész lélek vagyok .
Ő még elvontabb lélek mint én , szóval ha én nem találok olyan csajt aki elvisel (:D) akkor ő talált olyan srácot ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!