Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak leakar fektetni?
Figyelt kérdés
Hétvégén egy buliban szemeztem egy fiuval mert aznap dobott ki a pasim.mikor meni készültem odaszaladt hozzám a srác és mondta a nevét,hogy keressem meg iwiwen.aztán ugy alaakult h nem volt hol aludnom,mert a pasimnál aki kidobott mégse aludhattam, de busz se volt már.Végülis a fiunál aludtam.Egy ágyban aludtunk de nem volt semmi sem,nagyon kedves volt és azt mondta h szeretne többet.Az anyukája is nagyon kedves volt.Viszont én véletlenül hozzáértem egy kétszer a nemi szervéhez, és lehet azt hitte h azt akarom.megbeszéltük h járunk,az ölelgetésen kivül viszint zavart h megfogta a seggemet.De tegnap 2 szer is hivott és azt mondta h járni akar és nem "azt akarja".Nah szerintetek? 21 éves én 18 vagyok.2009. dec. 15. 14:25
1/3 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy CSAK megdugni akar? Az nyilvánvaló, hogy meg akar dugni, de ez nem baj, vagy igen? :) ű
Szerintem, ha ettől félsz, futtasd még a pasit, meg add le a szokásos csaj maszlagot, hogy "még nem érzed úgy" meg hogy "nekem még idő kell"! És szépen mondd mellé, hogy "de veled minden rendben van és nagyon szeretném, ha lenne köztünk valami", hogy érezze, hogy NEM elküldöd, hanem csak futtatod még pár kört!
2/3 anonim válasza:
ha zavart, hogy megfogta a feneked, mond el neki, mert különben nem jön rá magától! csak te tudhatod, mert te ismered, hogy le akar-e fektetni, csak
3/3 anonim válasza:
20 év körüliek vagyytok, egymással aludtatok buli után, és nem volt szex??? nemhogy nem akar lefektetni, biztosan meleg a csávó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!