Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kereshetem újra? Le akart volna koptatni?
Egy héttel ezelőtt elkísértem egy lányt a buszig. Fantasztikus volt, és meg is tetszett. Később, talán rá másnap beszélgettünk telefonon, nagyon jó volt és megbeszéltük, hogy e hét kedden újra találkozunk, és sms-ben küldi meg az időpontot ami neki jó. A hétvégén még próbáltam vele beszélni, de nem értem el. Végül hétfőn, azaz tegnap sikerült, de csak fél percet. Már a kezdettől fogva rossz kedve volt - tehát kétlem, azért lett az, mert én hívtam - és mondta, hogy a különóráin sok házit kapott, és ez az a keddi találka sem volt a legbiztosabb. Kérdeztem, hogy akkor most lesz, vagy sem, de erre nem tudott pontosatt mondani, így megegyeztünk abban, hogy sms-t ír tovább nem is akartam feltartani, mert éreztem, hogy nagyon nem aktuális. A beszélgetést követően írtam, neki, hogy szomorúnak hangzott és, hogy minden rendben van e. Azóta semmi. Sajnos nem tudom, mi lehet a probléma. Mikor próbáljam meg újra keresni, hogy ne legyen állati zavaró?
Nagyon remélem, hogy nem lekoptatási kísérlet....nagyon megtetszett ez a csaj a fene vigye el.
Sárky
Szerintem adj neki időt, és várd meg, amig ő lép. Ha nem lép, akkor mire is várnál?
Ha nem keres, kérdezz rá nyiltan, hogy akkor ő most mit is akar vagy mit nem akar.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!