Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keres, én kereshetem?
Tőszavakban: gyerekkorom óta ismerem; 2 hete csattant el az első csók, de a magam részéről 10 éve erre várok; kiderült, hogy nem vagyunk közömbösek egymásnál; találkoztunk 4 napja, de semmi komoly nem történt, egy jót beszélgettünk; azóta SEMMI.
A lány keresheti a fiút?
régen talán igy volt, de azóta lazultak a dolgok, és a nőnek is van beleszólása. Emancipáció, ti akartátok kivivni.
Emlékszem, egyszer 24 évesen egy nő ba.sztatott randin, hogy elég idős vagyok, miért nem költöztem el otthonról. Aztán 3 hónapra rá irogattam neki, hogy találkozzunk meg minden, de ő nem ér rá, meg ilyesmi, az előzőekért se nagyon törte magát. Végül kiderült, az volt a baja, hogy nem mondtam el már az 1. randin, hogy többet akarok... mert ő persze a kisújját sem mozditotta hogy előbbremozduljanak a dolgok.
Szal igen, 2 ember kell ehhez :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!