Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok miért nem pasiznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért nem pasiznak magyarországon?

Figyelt kérdés

Voltam külföldön, több országban is, és több csaj is fel akart szedni, volt egy aki le is szop*tt.Jó érzés volt, hogy bejövök nekik.Itthon még nem volt velem ilyen, még ha én csajozok akkor is flegmák a lányok és húzzák a szájukat, pedig udvarias vagyok velük.

Szerintetek miért nem pasiznak itthon a nők?

2010. dec. 6. 22:35
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Én észreveszem, azt írtam, hogy általában a pasik nem veszik észre.Mindig kétértelműek a jeleitek, hogy később ha beijedtek le lehessen tagadni, volt már, hogy szemeztem egy csajjal, odamentem, aztán elutasító volt, aztán kérdeztem hogy akkor minek szemez velem meg mosolyog, aztán letagadta:D
2010. dec. 7. 00:12
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
Londonban Kelet-Európai csaj is rámozdul. Saját tapasztalt. Testvérem kint dolgozik négy éve, és kint a magyar lányok is vadul rámozdulnak srácokra. Itthon félnek a társadalmi elutasítástól a lányok, vagy inkább a sok bunkótól. Amíg senki nem tapossa ki az ősvényt, addig csak bozótharcosok vannak csak.
2010. dec. 7. 03:01
 23/28 anonim ***** válasza:
60%

Sajnos itt szinte minden csaj álszent, prűd. Én is tapasztaltam, hogy külföldön sokkal közvetlenebbek és kezdeményezőbbek a csajok. És még egyszer sem szívattak meg, vagy játszadoztak velem.

Itthon meg múltkor, szemeztem egy csajjal, és állandóan mosolygott, leszólítottam, flörtöltünk, elhívtam randizni, igent mondott, örült. Majd a randi előtt egy nappal, őszintén közölte, hogy nem is tetszem neki, semmi esélyem, és hogy félreértettem, és már amúgy is régen együtt van egy másik pasival...

Még volt pár ilyen történet még.

Sajnos a magyar lányok eléggé furák...

21F

2010. dec. 7. 12:20
 24/28 anonim ***** válasza:
76%

ma 12:20

Külföldön külföldinek számítasz, ez a nagy titok.

2010. dec. 7. 15:52
 25/28 anonim ***** válasza:
A magyar lányok balkáni stílusban ismerkednek. De nyugati párkapcsolati mintákat is szívesen ötvöznének, a félig meddig balkáni, Kelet-Európai modellbe.
2010. dec. 11. 07:12
 26/28 anonim ***** válasza:
ők is leszopnának,de ők PÉNZÉRT,nem a 2 szép szemedért!!!:D
2010. dec. 14. 15:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Én Miami-ban voltam 2 hetet múlt nyáron, és a testalkatom a vékony és az izmos között van.Tehet nem vagyok egy olyan akit azért kiszúrnak a lányok mert olyan testem lenne hogy hü-ha de nem is vagyok olyan mint egy olyan alkat hogy ha dobnak felém egy labdát akkor ha eltalál összetörjenek a csontjaim tehát átlagos.Az volt sétálok a parton voltak sexy lányok és nem azok csak odamentem a strandi büféhez kértem egy ásványvizet meg haloták hogy akcentusom van megkérdezték hogy honan vagyok mondtam Magyarország ne tudták azután úgy mondtam hogy Europából és aztán már csak beszélgetünk és volt egy marhajó éjszakám:D

19F

2010. dec. 14. 16:10
 28/28 anonim ***** válasza:
Te előző csak a külföldi srác sztereotípiát erősíted. Magyarországon is, ha el tudod adni magad külföldinek, könnyen kapsz egy éjszakás kalandot. Jó van ilyen de, külföldön él a bátyám és ott a helyi lányok a helyi srácokkal is kezdeményeznek ismerkedést. Londonban a Brit lányok a brit srácok fel is nyitnak. Ja és a Brit lányoknál nem kell trendi pasinak lenned, ha van kisugárzásod. Én mackós pasi vagyok igaz magas és vállas. De Londonban külföldi srácként egy helyi gyönyörű arcú sex bomba (vicc nélkül) indiai lány és egy kelet európai szép szláv lány is rámászott szinte az utcán. De mint mondtam ott a helyieket is, vadásszák a lányok.
2010. dec. 15. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!