Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért nem pasiznak magyarországon?
Voltam külföldön, több országban is, és több csaj is fel akart szedni, volt egy aki le is szop*tt.Jó érzés volt, hogy bejövök nekik.Itthon még nem volt velem ilyen, még ha én csajozok akkor is flegmák a lányok és húzzák a szájukat, pedig udvarias vagyok velük.
Szerintetek miért nem pasiznak itthon a nők?
Sajnos itt szinte minden csaj álszent, prűd. Én is tapasztaltam, hogy külföldön sokkal közvetlenebbek és kezdeményezőbbek a csajok. És még egyszer sem szívattak meg, vagy játszadoztak velem.
Itthon meg múltkor, szemeztem egy csajjal, és állandóan mosolygott, leszólítottam, flörtöltünk, elhívtam randizni, igent mondott, örült. Majd a randi előtt egy nappal, őszintén közölte, hogy nem is tetszem neki, semmi esélyem, és hogy félreértettem, és már amúgy is régen együtt van egy másik pasival...
Még volt pár ilyen történet még.
Sajnos a magyar lányok eléggé furák...
21F
ma 12:20
Külföldön külföldinek számítasz, ez a nagy titok.
Én Miami-ban voltam 2 hetet múlt nyáron, és a testalkatom a vékony és az izmos között van.Tehet nem vagyok egy olyan akit azért kiszúrnak a lányok mert olyan testem lenne hogy hü-ha de nem is vagyok olyan mint egy olyan alkat hogy ha dobnak felém egy labdát akkor ha eltalál összetörjenek a csontjaim tehát átlagos.Az volt sétálok a parton voltak sexy lányok és nem azok csak odamentem a strandi büféhez kértem egy ásványvizet meg haloták hogy akcentusom van megkérdezték hogy honan vagyok mondtam Magyarország ne tudták azután úgy mondtam hogy Europából és aztán már csak beszélgetünk és volt egy marhajó éjszakám:D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!