Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért nem pasiznak magyarországon?
Voltam külföldön, több országban is, és több csaj is fel akart szedni, volt egy aki le is szop*tt.Jó érzés volt, hogy bejövök nekik.Itthon még nem volt velem ilyen, még ha én csajozok akkor is flegmák a lányok és húzzák a szájukat, pedig udvarias vagyok velük.
Szerintetek miért nem pasiznak itthon a nők?
Mert le akarod sz*patni őket
Egyébként pasiznak
Nem akarom én lesz*patni őket, nem ezzel nyitok:D
Engem csak meglepett, hogy külföldön ennyire buktak rám, itthon meg semmi.
ma 22:43
Egy kis evolúciós biológia. A nőket vonzza az idegenség, ez az ösztön arra irányul, hogy keveredjenek a gének (ne alakuljon ki beltenyészet). A férfiakat is vonzza az idegenség különben, ne mondd, hogy ha lehetőséged lenne lefeküdni egy japán csajjal, akkor tiltakoznál ez ellen :)
Külföldön sokkal könnyebb, persze ez országfüggő is, pl. a németeknek vagy skandinávoknak kb. az a sztereotípiája a magyarokról, mint a magyaroknak az olaszokról (hogy "tüzesek" és "tempramentumosak" meg "déliek"), az olaszok viszont nekik már túl déliek, és őket cigányoknak tartják. Az olaszokhoz képest viszont a magyarok északiak ("megfontolt", "komoly", "romantikus"), viszont nem TÚL északiak (mint a skandinávok), ezért olasz lányoknál is van esélyed bevágódni, ugyanis az olasz férfiak módszerei (üres gesztusok, mindent rögtön megígérni, cikornyás szerelmi szónoklatokban kitörni, rögtön mindenkire rányomulni), miközben a magyar lányoknak borzalmasan imponálnak, sok olasz lány számára már nagyon unalmasak.
Mondanám azt,hogy azért mert a mi lányaink rendesek és nem kurv_ák,de igazából az összes az!! Egy büdös kurv@ ez van =/
És mért nem pasiznak ? Azért mert elvárják h rohanj utána és majd ha megvoltál neki akkor dob a gec!be. ENNYI !!!!! MAGYAR LÁNYOK= KURV@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!