Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért nem pasiznak magyarországon?
Voltam külföldön, több országban is, és több csaj is fel akart szedni, volt egy aki le is szop*tt.Jó érzés volt, hogy bejövök nekik.Itthon még nem volt velem ilyen, még ha én csajozok akkor is flegmák a lányok és húzzák a szájukat, pedig udvarias vagyok velük.
Szerintetek miért nem pasiznak itthon a nők?
ma 22:52
Természetesen pasiznak a magyar nők, csak ahhoz az kell, hogy nagyon megtessék nekik egy férfi. Nekem ahány kapcsolatom volt eddig, mindig a nő oldaláról indult ki az ügy. Sokan ott rontják el, hogy nem veszik a lapot, amikor a nő kezdeményez. Külföldön tényleg gyorsabban leszólítanak, de csak mert külföldi vagy és eleve bónusszal indulsz minden belföldivel szemben.
Egy másik gondolat: a külföldi szerintem azért is imponál, mert aki külföldön van, az biztosan nem nagyon csóró, hiszen telik neki külföldi útra, és biztosan érdekes az élete, vagy határozottabb, érdeklődőbb, változatosabb, mármint ez a nők benyomása rólad. A másik, hogy külföldiül beszélsz, idegenek a gesztusaid stb., és ettől rejtélyes vagy. A rejtélyesség sexy, és a nők számára az egyik legfontosabb tulajdonság.
Mégis miért nem érzed? A kezdeményezés egy dolog, Pamela Andersonhoz is odamehetsz kezdeményezni, igaz el fog utasítani, de ha egy átlag nőhöz mész oda, akkor nem feltétlenül utasít. Épp a kezdeményezéstől és a férfiasságtól leszel vonzó egy nő számára, és ezt éreztetni is fogja veled.
De egy nőtől ne várd, hogy férfi szerepbe kerüljön.
azért mert hihetetlenül megdöbbentően konzervatívak a magyarok, nem csak a nők. sőt, lehet hogy ők nyomnák is, csak nem szeretnék, ha a társadalom ribancnak tartaná őket.
várni kell még 50 évet, hogy kihaljon ez a generáció, és akkor már lesz itt minden.
amíg ilyen gyíkok vagyunk, nem lesz lófasse. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!