Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok miért nem pasiznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért nem pasiznak magyarországon?

Figyelt kérdés

Voltam külföldön, több országban is, és több csaj is fel akart szedni, volt egy aki le is szop*tt.Jó érzés volt, hogy bejövök nekik.Itthon még nem volt velem ilyen, még ha én csajozok akkor is flegmák a lányok és húzzák a szájukat, pedig udvarias vagyok velük.

Szerintetek miért nem pasiznak itthon a nők?

2010. dec. 6. 22:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

ma 22:52

Természetesen pasiznak a magyar nők, csak ahhoz az kell, hogy nagyon megtessék nekik egy férfi. Nekem ahány kapcsolatom volt eddig, mindig a nő oldaláról indult ki az ügy. Sokan ott rontják el, hogy nem veszik a lapot, amikor a nő kezdeményez. Külföldön tényleg gyorsabban leszólítanak, de csak mert külföldi vagy és eleve bónusszal indulsz minden belföldivel szemben.

Egy másik gondolat: a külföldi szerintem azért is imponál, mert aki külföldön van, az biztosan nem nagyon csóró, hiszen telik neki külföldi útra, és biztosan érdekes az élete, vagy határozottabb, érdeklődőbb, változatosabb, mármint ez a nők benyomása rólad. A másik, hogy külföldiül beszélsz, idegenek a gesztusaid stb., és ettől rejtélyes vagy. A rejtélyesség sexy, és a nők számára az egyik legfontosabb tulajdonság.

2010. dec. 6. 23:01
 12/28 A kérdező kommentje:
Attól még nem lesz senki sem ku*va ha ismerkedik pasikkal, én örülnék neki ha jönnének és látnám, hogy tetszem nekik, jó érzés:)
2010. dec. 6. 23:01
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
Ne ess túlzásba. Mi nők azt várjuk, hogy érezzük a férfi dominanciát és erőt. Ez esetben pedig kezdeményezzen a férfi. Külföldön simán menő külföldi voltál, de itthon csak egy férfi vagy, akire várnak a nők. Szóval legyél tökös és kezdeményezz te.
2010. dec. 6. 23:04
 14/28 A kérdező kommentje:
Attól még tökös valaki, hogy nem kezdeményez, de tudod vannak akik olyan típusok akik jobban szeretik ha érezhetik, hogy vonzóak a másik nem számára, én is ilyen vagyok.Na most ha folyton én kezdeményezek akkor nem érzem ezt.
2010. dec. 6. 23:07
 15/28 anonim ***** válasza:
70%

Mégis miért nem érzed? A kezdeményezés egy dolog, Pamela Andersonhoz is odamehetsz kezdeményezni, igaz el fog utasítani, de ha egy átlag nőhöz mész oda, akkor nem feltétlenül utasít. Épp a kezdeményezéstől és a férfiasságtól leszel vonzó egy nő számára, és ezt éreztetni is fogja veled.

De egy nőtől ne várd, hogy férfi szerepbe kerüljön.

2010. dec. 6. 23:09
 16/28 anonim ***** válasza:
44%
Nem arról van szó, hogy átvegye a férfi szerepét, csak ugye neked az a jó, ha a férfi kezd, bókol, közeledik. Ez neked jó, mert látod rajta, hogy tetszel neki. De fordított esetben nincs így, szóval a lánynak is ki kellene valami ilyesmit mutatni a fiú iránt. Ha nem is először, de ismerkedés alatt.
2010. dec. 6. 23:14
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
Már bocs, de szerinted a nők nem nézik meg a férfiakat? Nem keresik a szemkontaktust? Nem kommunikálnak non verbálisan? Pusztán teljesen érthető okokból nem fognak odamenni kezdeményezni. Ezért értelmetlen, amit ti mondotok, mert ezekből a jelekből igenis észre lehet venni.
2010. dec. 6. 23:15
 18/28 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a pasik nem veszik észre a jelekből, meg nekem nem elég pár szemezés annak a jeléül, hogy vonzó vagyok.Meg ettől nem veszi át a férfi szerepét én úgy gondolom, nézd meg a svédeket, ott teljesen átlagos, hogy a nők pasiznak, még is jól megvannak.Ennyi erővel akkor is átveszik a férfiszerepet amikor autót vezetnek a nők vagy főnökként dolgoznak.Szóval nekem sántít ez a dolog:d szerintem csak nem mernek, félősek és különböző kifogásokkal leplezik ezt, pl. "a férfi dolga".
2010. dec. 6. 23:20
 19/28 anonim ***** válasza:
32%

azért mert hihetetlenül megdöbbentően konzervatívak a magyarok, nem csak a nők. sőt, lehet hogy ők nyomnák is, csak nem szeretnék, ha a társadalom ribancnak tartaná őket.

várni kell még 50 évet, hogy kihaljon ez a generáció, és akkor már lesz itt minden.

amíg ilyen gyíkok vagyunk, nem lesz lófasse. :)

2010. dec. 6. 23:54
 20/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem veszed észre, az már nem a nők hibája :)
2010. dec. 6. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!