Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a kolis csajok bevállalósabbak, bátrabbak és hamarabb pasiznak be?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 16:12
3/10 A kérdező kommentje:
Merthogy magukra vannak utalva, részben önálló életet élnek, képesek az otthoni életből kiszakadni, egy új közösségbe beilleszkedni...?!
2011. jan. 2. 16:15
4/10 anonim válasza:
muszály nekik de több butaságot ne kérdezz,csak gondolkodj kicsit.
5/10 anonim válasza:
Én két évig kolis voltam, és egyetlen barátom sem volt:D Mióta kiköltöztem, három barátom volt, bár szerintem rohadtul nincs összefüggésben a kettő. Az, hogy kolis valaki, szerintem semmit nem befolyásol:D
6/10 anonim válasza:
max aki hajlamos rá. aki visszahúzódóbb abból nem hiszem h olyan könnyen kapható lányt csinál a kolesz. de am gondolom azért mert, koliban közvetlenebb lesz az ember, mert állandóan fiatalok között van. valahogy magával ragad az az "életforma". olyan bulis:D
7/10 Funktasztikus válasza:
hüylyeségeket ne kérdezz mááXD...
8/10 A kérdező kommentje:
Hülyeségeket ne válaszolj már. Előzőeknek köszi :)
2011. jan. 2. 16:32
9/10 anonim válasza:
Attól még nem lesz bevállalósabb senki, hogy koleszba megy. Illetve ha hamar elk*rvul, akkor valószínűleg más környezetben is úgy viselkedne előbb-utóbb. Negyedik éve vagyok koleszos, és csak a negyedik évben ismerkedtem meg valakivel, addig nem volt semmilyen kapcsolatom, pedig jelentkezők lettek volna szép számmal.
10/10 anonim válasza:
Nem igaz, csak ha bekerül koleszba 4-5 könnyen kapható lány azt koncentráltan végighúzza 300 faszi és így elterjed hogy ott mennyi ilyen lány van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!