Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy szeretek egy lányt de nemmerem neki megmondani és csak akkor merek neki puszitadni meg átölelni meg netán a fenekét simogatni, mikor bevagyunk rugva, mert akkor bátrabbak agyunk?
Félsz attól, hogy esetleg nem viszonozza az érzelmeidet + magadban sem bízol eléggé.
Megoldás: adandó alkalommal (józanul!) nem gondolkodni, hogy mit és hogyan és mi lesz, hanem spontánul eléállni, finoman megfogni a kezét (ha nem ellenkezik, az már jó jel), a szemébe nézni, és megmondani neki, hogy szereted (bizonyára észrevette már eddig is). Nem kell túlcifrázni, maga a "szeretlek" is megteszi (annál is inkább, hogy egyetlen, viszonylag rövid szó, így jó eséllyel ki is tud mondani anélkül, hogy elakadna a szavad). Ezzel máris túl vagy a nehezén, innentől meg már mindenféleképpen megy minden magától. :)
Abszolút, mivel ha kölcsönös a dolog részéről is, onnantól már nem kell paráznod, és nyugodtan lehettek együtt bármikor, foghatod a kezét, puszilhatod, mehettek együtt bárhova, szóval élhetitek együtt a boldog párocskák életét, ha meg ő nem szeret, akkor már tudod, hogy mi a helyzet, és kereshetsz valaki mást. Pofonegyszerű, tényleg. Nem érdemes túlkombinálni.
Én is így jöttem össze a kedvesemmel, akivel egyébként hamarosan össze is házasodunk: megismertük egymást 1. nap, találkoztunk 3. nap, megmondtam neki, hogy szeretem, és megcsókoltam 4. nap, és onnantól fogva együtt voltunk, és minden ment magától.
Bonyolult ez?
Naugye...
épp a szájára még nemadtam puszit de egyre közelebb járok a szájához
?
Ha "valami" alatt allergiás reakciót értesz, vagy azt, hogy komplett seggfejnek tartson, ha kiderül, akkor igen, elérhetsz vele valamit. Egyébként nem. (Ha nem értetted volna meg a lényeget: ezt a serkentős dolgot k*rvára verd ki a fejedből!) Mondd meg neki! Őszintén! Józanul! Ennyi.
-G-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!