Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az hogy szeretek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy szeretek egy lányt de nemmerem neki megmondani és csak akkor merek neki puszitadni meg átölelni meg netán a fenekét simogatni, mikor bevagyunk rugva, mert akkor bátrabbak agyunk?

Figyelt kérdés
Ja és 16éves vagyok.
2008. aug. 5. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ha be vagy rugva akkor nem vagy annyira gátlásos mint egyébként
2008. aug. 5. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Félsz attól, hogy esetleg nem viszonozza az érzelmeidet + magadban sem bízol eléggé.

Megoldás: adandó alkalommal (józanul!) nem gondolkodni, hogy mit és hogyan és mi lesz, hanem spontánul eléállni, finoman megfogni a kezét (ha nem ellenkezik, az már jó jel), a szemébe nézni, és megmondani neki, hogy szereted (bizonyára észrevette már eddig is). Nem kell túlcifrázni, maga a "szeretlek" is megteszi (annál is inkább, hogy egyetlen, viszonylag rövid szó, így jó eséllyel ki is tud mondani anélkül, hogy elakadna a szavad). Ezzel máris túl vagy a nehezén, innentől meg már mindenféleképpen megy minden magától. :)

2008. aug. 5. 12:16
 3/10 A kérdező kommentje:
ésszerinted
2008. aug. 5. 12:21
 4/10 A kérdező kommentje:
és szerintedezzel megoldodik minden
2008. aug. 5. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ahelyett hogy szereted, már rögtön le is smárolhatod
2008. aug. 5. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút, mivel ha kölcsönös a dolog részéről is, onnantól már nem kell paráznod, és nyugodtan lehettek együtt bármikor, foghatod a kezét, puszilhatod, mehettek együtt bárhova, szóval élhetitek együtt a boldog párocskák életét, ha meg ő nem szeret, akkor már tudod, hogy mi a helyzet, és kereshetsz valaki mást. Pofonegyszerű, tényleg. Nem érdemes túlkombinálni.

Én is így jöttem össze a kedvesemmel, akivel egyébként hamarosan össze is házasodunk: megismertük egymást 1. nap, találkoztunk 3. nap, megmondtam neki, hogy szeretem, és megcsókoltam 4. nap, és onnantól fogva együtt voltunk, és minden ment magától.

Bonyolult ez?

Naugye...

2008. aug. 5. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
igen azért van, mert ittas állapotban bátrabb vagy..és jobban kimutatod amit érzel..vagy jobban megteszed azt amit józan állapotban nem tennél meg....amúgy megcsókoltad ezt a lányt mikor részegek voltatok?
2008. aug. 5. 19:33
 8/10 A kérdező kommentje:

épp a szájára még nemadtam puszit de egyre közelebb járok a szájához

?

2008. aug. 7. 11:29
 9/10 A kérdező kommentje:
szerintetek elérek vele valamit hogyha rakok vmi serkentö tablettát az italába??????????
2008. aug. 7. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha "valami" alatt allergiás reakciót értesz, vagy azt, hogy komplett seggfejnek tartson, ha kiderül, akkor igen, elérhetsz vele valamit. Egyébként nem. (Ha nem értetted volna meg a lényeget: ezt a serkentős dolgot k*rvára verd ki a fejedből!) Mondd meg neki! Őszintén! Józanul! Ennyi.

-G-

2008. aug. 8. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!