Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülyeség a randi elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség a randi elején megmondani, hogy kicsit komolyabbat szeretnék?

Figyelt kérdés

Mert volt párszor olyan, hogy a csaj csak azt hitte, hogy csak úgy dumálgatni szeretnék vele, egyszer pedig az illető pont ez idő alatt jött össze a barátjával. Akkor eléggé kiakadtam.

Másik oldalról viszont ez lehet, hogy elijesztheti a lányokat. Mindazonáltal én olyan vagyok, hogy ha a csaj úgy gondolja, nem lehet semmi, akkor inkább bele se kezdjük, beszélgetőpartnerem van bőven.

Nem jó ötlet megmondani, hogy "Ok, örülök, hogy eljössz, de ezt inkább vedd randinak, ami esetleg egy későbbi kapcsolat kezdete lehet, ne csak annak, hogy nincs kivel beszélgetnem." Persze nem így, de ez lenne a lényeg.

2011. szept. 13. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Igen!
2011. szept. 13. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Engem elijesztene.
2011. szept. 13. 18:58
 3/6 toratotics ***** válasza:
Szerintem hülyeség.Kell egy kis idő mire mindketten rájöttök, hogy mit is akartok egymástól igazán.
2011. szept. 13. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1. részhez, örülj hogy megszabadultál tőle

2. részhez, ez 2 emberen múlik. Neki is akarnia kell annyira mint neked.

3, nem jó ötlet megmondani. Inkább éreztesd vele hogy nem csak megdugni akarod. Pl nem kell egyből megcsókolni, húzni kell egy kicsit az időt, lassan haladni.

Persze ha közben lelép, akkor örülni hogy nem 1 év múlva tette ezt..

2011. szept. 14. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Én abszolút pozitívnak venném. Minden kapcsolatomba úgy kezdek bele, hogy el tudom az illetővel képzelni az életem, és hosszútávra tervezek. Már az első pár randin megmondom, hogy nem 30 felett akarok gyereket, és házasodni szeretnék, nem csak élettárs lenni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy most azonnal és rögtön, de ha ez valakinek nem fér bele a későbbi elképzeléseibe, akkor nincs miről beszélnünk.

20/L

2011. szept. 15. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
46%

A komoly dolgok kialakulnak.

Nem kell mindent "kimondani" meg elvárni hogy kimondják!

"JÁRUNK!"

"DUGUNK"

"KOMOLYAN "

2011. szept. 15. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!