Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok egy olyan sráccal, akinek vmi "komolyabb" egészségügyi problémája van?
Nem idegi, nemi vagy szexuálisra gondolok. Hanem pl sérültekre. Pl kerekesszékes vagy szívbeteg vagy rákbólgyógyult vagy vagy asztmás vagy gerincferdülés vagy egyéb ilyen mellkasi problémák vagy vmi mozgásszervi.
(de emellett persze sportolna meg edzené magát meg suliba járna és tanulna, hogy legyen belőle vki.)
Ezek nagy hátrányt jelentenek szerintetek? Jobb az ilyeneknek, ha egyszerűen már nem is vágynak társra és egyedül élik az életüket?
Alfahím aki még iskolás? Tévedésben vagy.
Az ilyenek szánalmas alakok és ha valakinek ez tetszik az sem különb és nem érdemli meg egyik se, hogy rosszul érezd magad miattuk.
Hát engem alapból nem zavarna ha valami külsö rendellenessége lenne a kiszemeltnek, az öröklödö betegségeken azért elgondolkodnék, de ez sem biztosan kizáró tényezö
A tolókocsi olyan amit már talán nem vállalnék be... elég megértö vagyok és elfogadó, de ez nekem is olyan amit ha nem muszály akkor kerülnék. Persze ha régóta együtt vagyok valakivel és baleset miatt kerül tolószékbe pl, akkor természetesen vele maradnék :)
Egy cipőben járunk barátom engem az egyéni mozdulataim miatt
gúnyolnak, ebből kifolyólag kisebbségi érzetem volt egy jó
darabig most már csak fáj ahogy velem bánnak,sokszor szembe
szálltam velük de a többség mindig győz az emberekkel szemben egyet tehetsz ha gyógyíthatatlan akkor próbálod
figyelmen kivül hagyni,és talán találsz egy normális lányt
aki így is elfogad téged. Légy makacs,álhatatos és kitartó
.Tudom hatalmas lelki erő kell ezeket a dolgokat feldolgozni, de jusson eszedbe hogy te is úgyan olyan értékes ember vagy mint a többi az a baj nem látnak bele
a helyzetedbe és nem is akarlak jót szórakoznak rajtad.
Úgy kezelnek téged mintha nem is emberi lény lennél hanem mint egy kődarabot, amit dobálhatnak és nem érzi.
Tudod engem a saját húgom megvett a mozdulataim miatt,
pedig ő a testvérem. Ha ő ezt csinálja mit akkor mit lehet várni egy idegentől.
Légy erős és sose ad fel.
Üdv egy sorstárs.
"Csak azért, mert van egy betegsége még ugyanolyan tiszteletreméltó, jó ember, szóval igenis lehet társa :)
"
Ugyan ettől az alaktól:
" Ha öröklődő betegsége lenne akkor talán meggondolnám, mivel nem akarnám, hogy a gyerek örökölje"
Igen. Igen. Igen. Igen. Járnék vele. Egy hallássérültel. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!