Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hátrány ha a fiúnak van egy kis esztétikai problémája? (többi lent)
Nekem meg van egy "seb" a számon állandóan. Kis koromban kicsattant, mert szépen eltaknyoltam, azóta sokszor ugyanazon a helyen berepedezik, besebesedik. Kit érdekel? :) Eddig semmi problémát nem okozott, pedig ez sem éppen "egészséges" látvány.
22/L
Hány éves vagy?
Am engem nem zavarna, szerintem ez nem hátrány.... nekem (nő létemre) mindkét lábamon van (a sípcsontomnál) egy-egy heg, mert kiskoromban lehorzsoltam és ottmaradt a helye.. de eddig egyik barátomat sem zavarta..
senki sem tökéletes és a tükörképed nem tudod retusálni...fog fel viccesen! más a szeplőkkel van így! pedig van aki baromira dögös vele együtt...
nekem telente a hidegtől szokott az alsó ajkam berepedni középen...kb úgy néz ki ilyenkor mint Leia hercegnő...bár nekem akkor általában fáj és vérzik, mégis sokan mondják h jól áll :D
ha te elfogadod a külsőd, a többi már nem számít! Az önbizalom kívülről is látszik, jót tesz a kisugárzásodnak!!
Igazából maga a látvány nem vészes.Csak az a gond h azt is hihetik h herpeszem van,vagy ilyesmi.Mert már volt rá pl.
Harmadik:am 22 éves vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!