Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már párszor hallottam hogy ezt mondták a hátam mögött "Hm, de megdöngetném ezt a csajt" mit jelent?
Figyelt kérdés
De tényleg ez mit jelent hogy "megdöngetném"?
Nem szexuális gondolat, vagy lefektetnének?
Valami ilyesmire gondolok.
Légyszi ne nevessetek ki hogy ilyeneket kérdek!-))
2010. dec. 3. 23:07
21/155 anonim válasza:
barmok! a "megdöngetném" kifejezés azt jelenti, hogy elbeszélgetnék az illetővel a Magyarországon honos darázsfajok kaptár-építési szokásairól! az ősmagyar "megdongatnám" (a dongó főnévből képzett szó) nyelvújításbeli leszármazottja ez a szó!
22/155 A kérdező kommentje:
Akkor most szexről van szó vagy darazsakrol?
2010. dec. 3. 23:18
23/155 A kérdező kommentje:
Most miért húztok engem?-)
2010. dec. 3. 23:18
24/155 anonim válasza:
El ne hidd már. Ne legyél már buta, komolyan mi közöd lenne neked a darazsakhoz? :D
25/155 A kérdező kommentje:
Jól van na, összezavartak.D
2010. dec. 3. 23:20
26/155 anonim válasza:
Vagy csak tetszenek Helmet szavai :D Nem te lennél az első nő itt a gyakorin, aki issza a szavait :DD
27/155 anonim válasza:
megdöngetni= megb@szni
nyersen és egyszerűen.
Remélem érthető.
28/155 anonim válasza:
Fiatal fiúk azért szexelnek, mert kíváncsiak, hogy tudnak-e már, az idős bácsik azért, hogy tudnak-e még. A kettő között pedig azért, hogy a rutinból ki ne essenek...
29/155 anonim válasza:
Kérdező! Ha pont olyan csúnya vagy, mint amilyen okos, én is nagyon szívesen megdöngetnélek =) =) =)
30/155 A kérdező kommentje:
Van erre egy szakkifejezés, most böngésztem a neten.
Szeretkezés
Szexuális aktus
Talán megértettem.D
2010. dec. 3. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!