Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha aszt mondja hogy átgondolom, legyünk addig barátok,
van esélyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy szerelmet vallottam 1 lánynak.
Már 3.5 éve szeretem,és csak most mondtam el (Tudom,fosós vagyok :/)
Nos,ez 1 bulin történt,táncolás után elhívtam inni valamit és itt vallottam be.A reakciója meglepett,elégé furcsán vette,pár perc után kaptam a választ:
Eszt még át kell gondolnom,addig lehetünk barátok?
Nagyon lecsapott a válasza,szerintetek van esélyem hogy összejöjjek vele?Fontos lenne a válasz!
sztem az a csaj nem szerelmes beléd srác ha az lene egyböl a nyakadba ugrott volna és olyan igent mondd mint a ház:/
2010. dec. 3. 22:51
32/42 A kérdező kommentje:
Akkor végem,nem várok Hétfőig,Holnap elmegyek hozzá és megkérdem hogy érez-e valamit irántam...
2010. dec. 3. 22:52
33/42 Funktasztikus válasza:
hallod haver ne nézesd magad hülyének figyeld hanygold el és ö fog utánnad meni ezt majdnem garanntálom:)
2010. dec. 3. 22:59
34/42 A kérdező kommentje:
Addig éljek gyomorideggel?:(
2010. dec. 3. 23:00
35/42 Funktasztikus válasza:
ismerkedj flörtölj és nem leszz:) majd lehet a végén ö fog hozzád meni könyörögve
2010. dec. 3. 23:13
36/42 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam.
Először nemet mondott, de rá félévre igent.
2010. dec. 4. 00:07
37/42 anonim válasza:
Nincs esélyed. Ha jól nézel ki, összejön veled, ha nem, barát leszel.
2010. dec. 4. 07:56
38/42 anonim válasza:
Srác! Én vagyok a francia ágyas.. ma reggel kaptam meg azt hogy boldog a volt barátjával... kb ennyit írtam neki : akkor én mi a f.sznak kellettem?? Mikor hazudtál?! Most hogy boldog vagy vagy akkor, mikor azt mondtad hogy mindenem vagy?.. Válasza: Hagyjuk ezt kérlek... ennyi. Kb 3 hónap múlva itt fog kaparni hogy had jöjjek vissza, te kellesz.. akkor viszont én leszek az okosabb és nem fogok nincs ló jó a szamárosdit játszani... beadom hogy imádlak szeretlek felhozom szobára és vissza megyek az exemhez mert őt "szeretem".. sajnos ennyi.. ne engedd magad... nem szabad.
Előző voltam.. hallgasd meg! Ez elmondja az igazat;) Ne játszd ki a lapod.. én elbasztam te még fiatal vagy , most fogsz a nők szemébe kialakulni. Soha ne mond el hogy mennyire szereted. Soha... ne ba..d el úgy mint én.. na csáó
2010. dec. 4. 11:06
40/42 Funktasztikus válasza:
sajnállak uolsó:S sok szerencsét szivasd meg azt a kis... és te is kérdezö ne várj 1 tyúkra hogy tojást tojjon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!