Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha aszt mondja hogy átgondolom, legyünk addig barátok,
van esélyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy szerelmet vallottam 1 lánynak.
Már 3.5 éve szeretem,és csak most mondtam el (Tudom,fosós vagyok :/)
Nos,ez 1 bulin történt,táncolás után elhívtam inni valamit és itt vallottam be.A reakciója meglepett,elégé furcsán vette,pár perc után kaptam a választ:
Eszt még át kell gondolnom,addig lehetünk barátok?
Nagyon lecsapott a válasza,szerintetek van esélyem hogy összejöjjek vele?Fontos lenne a válasz!
14 évesen tul van 10 fiu leszo.pásán + elveszti a szüzességét
15 évesen már átment rajta kb egy foci csapat
16 évesen suli ribi.je
17 évesen csak a macsóknak kell a normális srácoknak nem
..............
20 évesen egy kiélt rin.gyó:)
kivánom srác hogy a kiszemelted ne ez legyen
2010. dec. 3. 22:41
22/42 A kérdező kommentje:
Nyugi,ha engem választ,tuti nemfog ilyen irányba elindulni :D
2010. dec. 3. 22:43
23/42 Funktasztikus válasza:
éépp etöl félek hogy nem téged fog:Sde sok szerencsét legyen egy ribivel kevesebb a világon:D
2010. dec. 3. 22:45
24/42 anonim válasza:
Az nem gondolkodás kérdése h akar-e tőled valamit. Min gondolkodik? Gondolkodom azon, hogy melyik hitelt vegyem fel, gondolkodom azon, hogy eladjam-e a kocsit, gondolkodom azon, hogy felmondjak-e, azon viszont nem gondolkodom, hogy aki amúgy bejön azzal megpróbáljak-e egy kapcsolatot. Ha már gondolkodik akkor nem szeret és ha nem szeret akkor ha bele is vág a kapcsolatba nem lesz hosszú élető. Abba pedig ne bízz, hogy majd közben kialakul, mert nem fog.
2010. dec. 3. 22:45
25/42 A kérdező kommentje:
Te írtad le legértelmesebben,életem szerelme ezzel zárul :(
2010. dec. 3. 22:47
26/42 anonim válasza:
Véded mert bele vagy esve.. én is ilyen kis naív voltam, a nőm hülyített hogy így majd lesz úgy majd lesz valami, csak zavarodott stb stb stb.. azt visszament a volt barátjához, én meg itt ülök gyakorikérdéseken azok meg ott basznak a francia ágyon, amin segítettem megírni a leckét... kb ennyi
2010. dec. 3. 22:47
27/42 Funktasztikus válasza:
ez viszont igaz! az ilyenen nem gondolkodni szokás haver:S igen vagy nem b.meg enyit kel kinyögnilye...de sztem indokot talál hogy most mért ne járjon veled hidd el reménykedek hogy ne igy legyen..
2010. dec. 3. 22:48
28/42 Funktasztikus válasza:
utolsón elöttin elöször elmosolyodtam de belegondolva....:'( sok szrencsét a továbbiakban veled érzek:/
2010. dec. 3. 22:49
29/42 anonim válasza:
alapból nem szerelmet vallani kellett volna, hanem elmondani hogy szeretnéd ha lenne köztetek valami... szerelmes vagy kihasználja ... ne játszd ki a lapodat.. soha!
2010. dec. 3. 22:49
30/42 A kérdező kommentje:
Eltökéltem magam,majd Hétfőn rákérdezek és egyenes választ fogok kérni(igen vagy nem)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!