Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Még hozzátenném, hogy a testbeszéde se valami előnyös. Kihúzhatná magát jobban.
12/18 anonim válasza:
Bőrgyógyász, fogszabályzó, borotválkozás.
13/18 anonim válasza:
Helmet ma elsőre kiütött. Ilyen típusú menyecskék maradtak csak Csángóföldön?
14/18 anonim válasza:
Középsuliban fiú osztályban jártam, és egy nap az volt a beszédtéma, hogy milyen külső változtatásra lenne szükség, ahhoz, hogy az osztályban lévő szűz fiúk becsajozhassanak. És minden szüzet kibeszéltek a fülük halaltára, SAJNOS ENGEM IS.. de nemsokkal utána én elvesztettem, és már 1,5éve vagyok azzal a lánnyal, aki elvette.
Egyik fiúnál az volt a válasz, hogy "Tamásnak sajnos komplett fejcsere kellene", hát bár csak a feje látszik a fiúnak a képen, de itt is komplett fejcsere lenne. Ja és remélem nem te vagy a képen. :)
15/18 anonim válasza:
Dehogy. Ott az ilyet a medve is csak fintorogva eszi meg...
16/18 anonim válasza:
Milyen bunkók vagytok...
A rondák is emberek!!!
17/18 anonim válasza:
-húzza ki magát
-sportolás
-lazább öltözködés
-más frizura és borotválkozás
-kontaktlencse (vagy valami előnyösebb szemüveg)
+mosoly :)
18/18 anonim válasza:
Az én kreativitásommal a plasztikai műtét lenne a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!