Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen csaj?
Évek alatt eléggé lejjebb adtam az elvárásaimból , tökéletesen beérném egy olyan csajjal aki magára ismer a sorok között :D
-Ne bulizzon sokat
-Ne dohányozzon ( vagy csak ritkán )
-Ne legyen pénzmániás
-Ne az alfahímek legyenek a gyengéi ( mert én nem vagyok az ) viszont nem fordítva se várom el , hogy plázacica legyen stb.
-Ja és valahonnan Nagykanizsa környékéről ;)
Én eggyáltalán nem járok el bulizni,
Nem is dohányzom,
Pénzmániás sem vagyok,
Utálom a plázacicákat(xD),
Becsei vagyok,vagyis voltam,mostmár Ausztriában élek több mint 2éve xDDD :P
meg 16vagyok..te?? :)
Nem bulizok:D.
Utálom az alkoholt + cigit.
Nem azt nézem, hogy mennyi pénze van az illetőnek, hanem a belsőt.
Utálom a metroszexuális kis szerencsétleneket akik menőznek...
Bocs borsodi vagyok.:)
Nem bulizok!
Cigaretta + alkohol = utálom!!
Nem vagyok pénzmániás, van saját vállalkozásom, nem szorulok senkire!
Nem vagyok plázamacska, de szexi vagyok!
Nem vagyok Nagykanizsa környékéről!
Végül, de nem utolsósorban szingli vagyok.-)
utolsó:
és lenne kedved ismerkedni ?:D
1. MÉg sosem voltam 1 bulin sem (bocsánat... most nincs időm, sokat kell tanulnom a felvételire)
2. Fúj! Nem dohányzom és nem is akarok!
3. Nem vagyok az, nem szeretek a pasitól pénzt kérni (direkt, az oké, hogyha ő fizeti a kaját vagy ilyesmi, de egyébként? soha!)
4. Attól függ mit értesz alfahím alatt... mert nekem az is jó, ha a testalkata jó, de az arca nem annyira (de azért ne legyen bűn ronda)... Viszont a belső annál fontosabb.... nálam az a jó, hogyha gáláns, kedves, megértő, stb (Prince-type) :D
És úgy érzem, hogy nem vagyok plázacica... Szeretek vásárolni, hetente elmegyünk anyával a hétvégi bevásárlásra + nyáron volt, hogy a barátokkal elmentünk... de egyébként nem vagyok plázacica.....
5. na, ez a bökkenő.... Budapestről vagyok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!