Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témákról lehet még beszélni egy fiúval?
beszélgessetek arról, hogy milyen szórakozóhelyekre szerettek járni, és akár egymás kedvenc helyein is randizhattok. mi a kedvenc filmje, azt meg is nézhetitek, utána tudtok a filmről beszélni. milyen suliba jár vagy hol dolgozik, mi az ő területe. stb.
szerintem msn-en nem is lehet normálisan dumálni, élőben jobb. a randi elején még lehet döcögni fog a beszélgetés, de ha nyitott vagy akkor biztos nem lesz gond
1. Arról, ami téged érdekel.
2. Arról, ami őt érdekli. (ez a fontosabb)
Bármi másról felesleges és kellemetlen volna, nem?
Én is féltem, mert az msn beszélgetés nagy hallgatásokkal volt megtüzdelve, mikor találkoztam egy (fiú)barátommal. De élőben teljesen más, a szitu hozta az adott témákat:)
Ha összeilletek, azt majd úgyis érzed, annyit fogtok dumálni:)
"barátok között nem kínos a csönd"
A párok meg mindig vmi egész mást csinálnak a szájukkal, ha épp nem tudnak mit mondani egymásnak XD
SZóval no para! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!