Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témákrol lehet beszélni egy lányal?
Figyelt kérdés
Már 4 éve tetszik és már rengeteget beszéltem vele és már semien téma nem jut eszembe és nem szeretném ha unalmasnak tünék!!
+Már elegem lett abol h én vagyok a jó barát és egy kicsit többet szeretnék !! segitsetek mongyatok néhány témát :)
2011. júl. 30. 13:10
1/10 anonim válasza:
(bocs hogy offolok de ez engem is erdekelne)
2/10 anonim válasza:
Kérj tőle nyelvtan korrepetálást!
3/10 szamóca.. válasza:
ha működne köztetek akkor a semmiről is tudnátok órákon át beszélgetni, hidd el :)
nincs annál unalmasabb mint amikor valaki irányítottan váloat témák közül. ez nem egy érettségi vizsga, hogy húzol egy tételt és arórl kell beszélned.
4/10 anonim válasza:
világháború, kertészkedés, Holdra lépés, fehérnemű divat, falfestés... hát honnan tudjuk mi milyen témák érdekelnek titeket?:D 4 év után kifogytál? mi lenne ha összejönnétek?:D ezt nem kell erőltetni. ha kijöttök mindig lesz miről beszélni...
5/10 anonim válasza:
Bocs, de ilyen nincs, hogy témák kellenek. Az őszinte beszélgetés szívből jön, és nem a zsebből előhúzott cetliről dobunk fel témákat.
Ha nem tudtok beszélgetni akkor nem vagytok érdekesek egymásnak. Ez már most holt kapcsolat. Ebből semmi sem lesz.
6/10 anonim válasza:
Akármiröl lehet velük beszélni(már ha kifogsz egy olyat:D)
7/10 anonim válasza:
Akárhogy tudsz vele beszélgetni, és akármennyit udvarolsz, ha külsőre nem tetszel neki, nem fog összejönni veled soha! Márpedig ha tetszenél neki, nem barátok lennétek.
8/10 anonim válasza:
Kb. semmiről, mert a legtöbbel nem lehet másról beszélgetni, csak a szexről, párkapcsolatról, sminkről, szépségápolásról, meg másokról, vagyis kibeszélésről, pletykáról, na meg a bulvárról. Kb. ennyi.
9/10 anonim válasza:
4év alatt nem jutottál 1ről a 2re vele akkor minek erőlködsz? Jó barátja vagy akivel elbeszélgetsz, innen nem lesz visszaút.
10/10 A kérdező kommentje:
ááá tii ezt nem érthetitek
2011. júl. 31. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!