Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány általában MSN-en beszélgetünk. Milyen témákról tudnék beszélni vele?
Nekem nagyon bejön a lány de én már kifogytam a témákból esetleg valami ötlet miről tudnék vele beszélgetni mert kedvelem a csajt!
Valami amin hosszan el tudnánk beszélgetni és nem ilyen egyszerű igen nem válasszal el van intézve.
Illetve hogy kérdezzem meg van-e olyan fiú akivel kavar vagy bejön nekem van-e esélyem !
Kb fél éve ismerem ezt a lányt volt már randi is de a suli miatt egyszerűen nem tudunk találkozni!
Normális válaszokat várok és mindenkinek előre köszönöm!
ez nehéz fél év után már kicsit ismerned kell a szokásait h miről beszél szívesen a lányok imádnak magukról beszélni szerintem kérdezd meg az öltözködés szokásait, és milyen könyvet szeret nagyon! milyen filmeket látott mostanában? tudsz e segíteni neki valamiben
De arra hogy bejössz e neki szerintem már választ kaptál, mert ha szeret veled beszélgetni tuti h van valami piros köd mellettetek!
Más nem csak simán kérdezd meg " a későbbiekben számíthatok arra h viszonzod azt amit érzek irántad?" vagy. "- Lehet h közelebbről is meg ismrjelek?" De maradj az illendő határokon! ne erőszakokodj!
remélem h segitettem
16 éves a lány és eddig még nem vitáztunk van amikor így beszélünk de van amikor bővebben.
De egyre kevesebbet eddig úgy volt hogy ahogy felléptem MSNre ő rögtön írt de tényleg azonnal és most meg semmi néha rámír néha én írok rá hogy is van de nekem hiányoznak azok a jó beszélgetéseink!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!