Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha a Lány, aki nekem nagyon tetszik - msn-n beszélgetünk, de mindig csak én írok neki, meg kérdezek, ő meg alig ír vissza valamit, meg nem is kérdez De ez nem baj azért, ugye?
...persze, tudom, én akarok tőle valamit...csak kicsit zavar, hogy ő alig ír nekem vissza ott, meg nem kérdez semmit...
Egyébként 4 napja vettem fel (már régebb óta tetszik nekem)...
Mellesleg arra gondoltam, hogy holnap elhívom sétálni, hogy személyesen is megismerjem...szóval randizni..remélem eljön :)
Csak nem tetszik az, hogy én írok, írok neki...ő meg alig ír vissza..de ez nam, Ugye?
(a végét elgépeltem)
"de ez nem baj, ugye?"
Persze lehet azért nem ír vissza, nem kérdez, mert még 5-6 másik emberkével is társalog..nem tudom.. :D, csak zavar...
Na de holnap elhívom randizni, remélem eljön...
Egyébként egy iskolába járok vele...régóta tetszik nekem, csak eddig nem nagyon mertem elmondani neki.. (:
Nekem nem baj... Hát ha neked így jó.. az a te dolgod... Bár egyértelműen látszik hogy le se sza.r téged a csaj....
19/F
Hívd el és meglátod ha találkozik veled hogy érdekled-e.Bár ha alig ír és nem kérdez semmit akkor tuti hogy nem érdekled.
L19
Legelső alkalommal végülis sokat beszélgettünk, csak az utána levő 2 msnezgetésünk volt szaggatott..persze írta, hogy bocsi, most nem nagyon érek rá...mert az állapota is elfoglalt volt...
Persze lehet, hogy ő (sem ) szeret csetelni, hanem inkább személyesen...sok ilyen van, én is inkább a személyes társalgásokat preferálom.
Én voltam így mint te, csak én lány vagyok, és egyáltalán nem büszke erre a dologra (Fiatal korom egyik bukása) :D
Szóval a lényeg: ugyanígy írogattam neki, de mi azért mondjuk 10 alkalomból 8-szor órákig beszélgettünk, viccelődtünk stb. Szóval tök jó volt, de aztán kiderült, hogy csak nem akart megbántani :D De mikor személyesen nem is ismert, akkor miért törődött ennyire az érzéseimmel..? Áhh, szerencsére azóta eltelt már 4 év, már elfelejtettem. :)
Szerintem hívd el valahova, és kiderül mit gondol Rólad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!