Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csajtól megkérdezzük hány fiuval volt életében, smárolást is beleértem. Akkor mennyi az esélye annak h igazat mond?
Hát van aki szégyenli ha túl sok fiúval volt. Van aki már csak nagyzolásból is megmondja az igazat, van aki a valóságnál is többet mond. De van aki teljesen őszinte.
Én a legutóbbit választanám, mert akkor derülne ki igazán h a múltammal együtt is elfogad-e a srác.
Amerikaiaknál az az aranyszabály, hogy szorozd meg hárommal, amit mond :)
De igazság az, amit az első hozzászóló mondott.
Valaki őszintén megmondja, más letagad egy csomót, mert fél, hogy r****cnak nézik, ill. attól, hogy esetleg így az, aki tetszik neki, undorodni fog tőle.
Az, hogy valaki többet mond, az inkább korai kamaszkorban fordul elő szerintem, mert akkor felvágnak vele, idősebb korban a társadalom jelentős része pedig nem fogadja el.
Én sosem hazudok, de azt nem tom h hány pasival smároltam miért fontos... nem hiszem .
ne a multat akard tudni hanem a jelenbe ismerd meg
az utolsó válazsolót kiegészítve, a lányeg hogy az igazat nagyon ritkán tudod meg, amin már ugysem tudsz válltoztatni.
szerintem örülj hogy veled van, hogy most már veled és csak veled, a többi nem számit.
Láttad az Amerikai pitét?
Akkor nem kell többet hozzáfűzni :D
Najó, ez csak poén. Sztem egy lánynak lehet hinni, meg egy fiúnak is, ha komolyan gondolja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!